Efsomhilom Kızlar yamuna korsemi satıyorum m beden askılı ten rengi durumu yeniden farkı yok temiz lekesiz sorunsuz bundan öncede bi tanesini arkadaşım için satdım bu kendi kullandığım ürün isteyene resmini instagram hesabından ata bilirim
MhndsAnne Efsomhilom ben de m beden askılı arıyorum ama fiyatı biraz fazla söylüyorsunuz İÜ an sıfırı 300₺ .kullanılmış zaten ikinci el için biraz yüksek.biraz pazarlık edersek ben almak istiyorum
Efsomhilom MhndsAnne Çünkü yeniden farkı yok az kullanılmış bi ürün sitede 300 olduğu için o fiyatı yazdım görürseniz korseyi anlarsınız bi uerinde problemi falan olsaydı ben fiyatı daha uygun tutardım
MhndsAnne Efsomhilom en son ne yapabilirsiniz gerçekten ihtiyacım var ve bütçe olarak çok zorlayamıyorum
Efsomhilom MhndsAnne inanın benim kendi durumum iyi olsa severek yapardım kendim s beden yenisini alcam onun için ve bi kaç kere kullandığım ürünü o kadar ucuza veremem ten rengi ve az kullanılmış ürün üzgünüm
Efsomhilom MhndsAnne inanın gerçekten kendi durumum iyi olsa en azından eşim öğrenci değilde çalışan biri olsa 100 bile verirdim benimde ihtiyacım var çok üzgünüm isterdim o fiyata satmayı ürün elimde yeniden farkı yok isterseniz instagram hesabınızdan resmini ata bilirim
MhndsAnne Efsomhilom ben instagramı aktif kullanmıyorum .bir adresim var ama sadece bazı sayfaları takip ediyorum .profilde resmim falan da yok yine de mesaj atın bana .adresim tarhanhilal