Cerenok Bebekleriniz ek gıda döneminde ne zaman daha katı pütürlü yemeye başladı,benim ki 7 buçuk aylık hep püre gibi yemek istiyor pütür istemiyor asla.ve ara ara başladığımız zamandan beri pütürlü verdiğim halde
Zeyzeh2 Cerenok siz yine ilk pütürlü verin yedirmeyi deneyin önüne koyun kendi yemeye calişsinzaten ilk başlarda sürekli tükürüyorlar baktin hiç yemiyor ozaman püre verirsin
Cerenok Zeyzeh2 deniyorum eline de verdim ama bakıp yere atıyor yese bile bi ısırık alıp tükürüyor. Pütürlü istemiyor hiç bende korkuyorum böyle alışır diye nasıl ne zaman alışacak bilmiyorum ilk bebeğim
Zeyzeh2 Cerenok yok canım lilk başlarda bizdede öyleydi defalarca veriyordum o tükürüyordu arada boğulur gibi yapıyordu ama vazgeçmedim ısrarla verdim bı süre sonra alıştı zaten püre yaparsan ona da alışır o daha zor
mom_of_two Zeyzeh2 6 bucuk aylık pütürlü verince bizdede bogulurmus gibi oluyor bu beni cok tedirgin ediyo zaten puturlu verince aglamaya basliyo
Zeyzeh2 mom_of_two bende çok korkuyordum öyle yapınca ama zamanla alıştı çünkü onun içinde yeni bı deneyim hep sıvı besleniyor minik parçalar halinde verince bişey olmaz bı öğürür iki öğürür alışır sonra öyle yapiyo diye vermekten vazgeçme geçici bisurec o ben yiğit yedirirken bile boğulur gibi oluyordu🥴🥴
Cerenok Zeyzeh2 ben korkmuyorum hemşireyim çünkü soğukkanlıyım o konuda bi şey olsa müdahale ederim diyorum Allah korusunda,o sıkıntı değil bizim ki direk reddediyor