watermelonlove Kızlar ben oldum olası giydiğim hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum. Yakıştırmaktan da öte mesela başkasının üstünde giydiği giyime bakıyorum tiril tiril tertemiz yepyeni yıpranmamış duruyor ben aldıklarım 2-3 giymede sanki uzun süredir giymiş gibiye dönüyor üstümde eski eski duruyor bakımsız hissediyorum. Dolabımı A dan Z ye yenilemek istiyorum bazı kıyafetlerden ayakkabı çanta vs çok sıkıldım ama herşey çok pahalı ve gerçekten ciddi anlamda ihtiyaç duyduğum şeyler de var. Peki bilin bakalım ne eksik 😂
Asel041 watermelonlove giymekten sikildiginz kiyafetleri dolap uygmasnda satp yeni seyler alabilirsiniz 😊
Tatlican watermelonlove Yaaa alemsin cok basit soru olmuş bu😄 yakiştir canm niye bunu yapiyorsun kendine yaşli degilsin eminimki guzelsindir valla en ucuzunuda alsam kalitelisinide alsam begenerk alirim severek giyerim kendimi herkesin aşırı zayıfsın dediginde bile ben yakistiyordum giydiklerimi
_Teacher-mom- watermelonlove belki karşındaki kişi de senin için ımm üzerinde ki pırıl pırıl, tiril tiril diye düşünüyordur 🤣
theanalikko Asel041 satılmıyor ya aylardır duran yepyeni çok güzel kıyafetlerim var benim. Artık ihtiyacı olanlara dağıtmaya başladım ben kendime adıma konuşayım
watermelonlove Tatlican Ben zayıf değilim orta halli 😂 topuklu pek kullanamıyorum aslında en güzel o gösteriyor diğer türlü boyumda 1.60 bodur ağaç gibi duruyor üstümde 😂
watermelonlove _Teacher-mom- Ay bilmiyorum ki banyodan çıkınca bile saçımı kurutmadan duramam saçı ıslak duranlara bile hayranım banyo yaptığı belli oluyor ben kurutunca belli olmuyor 😂
[silindi] watermelonlove Ben size başlık buldum annemiz ☺️ Diğer anneninde dediği gibi eski kıyafetlerinizi ya da kullanmadığınız ve yeni gibi duran eşyalarınızı dolap uygulamasından satıp yine oradan alışveriş yapabilirsiniz 🤗
ReisinKizi watermelonlove temiz yıpranmamış ve süper ütülü bir kıyafet o tiril tiril dediğin görüntüyü verir bence. Tabi kombinlemekte önemli
watermelonlove ReisinKizi Ütü kullanmam pek üşenirim sadece çok kırışan ürünleri ütülerim ama bir tişört ütülemem mesela acaba herşeylerini mi ütülüyorlar 🙄
watermelonlove oglumubeklerken Kız cidden ıslak duranlar ay gibi parlıyor saçları ben kurutunca banyo yaptığım belli olmuyor 😂
Tatlican watermelonlove Ee neguzl kilonda normalmis ne istiyorsun kendinden sev kendini canm beeen bu dünyanınnn ennn gözel gadıniyem de 😄😄turkan şorayinmiydi o filim
Tatlican ReisinKizi Aaa ütü candir eskiyi yeni yapiyor resmen😄 tatile bile goturecektim ama otelde ofalarda utu calismiyor
oglumubeklerken watermelonlove bacım banyodan çıkar çıkmaz at kendini sokaklara bosver kim ne derse desin tarzım bu dersin 😅
Pol34 watermelonlove giydiklerinizi aksesuarla desteklemek çok farkediyor. Düz bir bluz üstüne bi kolye bile çok şık yapabiliyor. Bence bunu da düşünün. Bi saatle, bileklikle, kolyeyle, kemerle falan bambaşka bir hale gelebiliyor kıyafetler
sahranur bluem dolapta mı satıyorsunuz? Bende birsürü şey yükledim 1 tane mesaj gelmiyor takipçi mi lazım?