Deniz2463 Hesnaa şuan da yedi buçuk ayligiz yedi aydan sonra tam anlamı ile koyduğum anda dönüyor ama altınci ayda başlamıştı çalışmalara 😅 ama ne zman surunecek diye dört gözle bekliyorum bende
benimbebegim Hesnaa 7 ay 12 günlük gün içinde bir iki sefer dönerse döner sürünme henüz yok ama oturma diyin o konuda profesyonel 😂😂🤦🏻♀️
Melis1706 Hesnaa 7 ayligiz surunme yok henuz popomuzu yeni kaldirabildik one dogru uzanirken onuda 10 kere dusunuyor😂yaparkende onde ayaklar ayak ayak ustunde keyfinden odun vermiyor😂
oglumubeklerken Hesnaa 7.aydan sonra süründü oğlum. 5.aydan sonra da döndü galiba onu tam hatırlamıyorum.
Mirza-1209 Deniz2463 8,5 aylığız canım 6. Ayda ufak tefek Başladı sürünmeye ve dönmeye su an yakakayamıyorum😂
Deniz2463 Mirza-1209 yatağın üstünde nasıl ileri ileri gidiyor ama yerde surunemiyor hala bekliyotum sekiz ayda sürünür diye
Nrgngr Mirza-1209 benimki de 8 aylık kasla göz arasında balkona çıktı geçen Allahım hiç tahmin edemezdim beklemiyordum yani bir bakıyorum yok komando gibiler maşallah 😂😂
Nrgngr Hesnaa 5 ayda tam tur dönüyordu 6 ayda süründü şuan 8 aylık normal emekleme pozisyonunda hatta tutunup ayağa kalkmaya başladı yürüme için çok heyecanlıyım bende sabırsızlıkla bekliyorum 😆
menek16 Hesnaa 7 ay 9 günlükken süründü şuan 9 ay 24 günlük ortalama 2-3 haftadır da tam emekleme şeklinde :)
ikiogulannesiii Hesnaa 6 aylık sürünmeye başladı şu an 6 ay 15 günlük gövdesini kaldırmaya çalışıyor 🧿
Adenveannesi Hesnaa 4 ay 9 günlekken tamamen döndü suan 5 ay 10 günlük artın sürünüyor yer değiştiriyor
Hesnaa Bizim ki geri geri sürünüyor var mı böyle olan yedi aylık şuan tam ama öne hiç bir adım yok sadece emekleme pozisyonuna geliyor
ruveydaensar Hesnaa bazı bebekler önce geri geri gidermis daha kolay gelirmiş . Sonra ileri gitmeyi çözerlermis. Yakında öğrenir ☺️