busraugurlu80 Kızlar bebeğinizin çamaşırları için hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Ben durumun granül sabununu kullanıyorum ama pek memnun değilim lekeler hiç çıkmıyor, lekeleri çıkaracak hangi deterjanı önerirsiniz?
gozumunnuru busraugurlu80 ben önce lekeleri beyaz sabunla elimde yıkayıp öyle makinaya atıyorum granül sabunla yıkıyorum
PatronBebek busraugurlu80 roxy kullanıyorum. Lekelwr için de hemen oluştuğu gibi leke çıkarıcı sıkmanız gerekiyor
Minel-inannesi busraugurlu80 lekeler icin e bebegin camasir suyu tozuyla makinayi cevirtmeden onceki aksam suya isliyom sabahina sıkıp makinaya atiyom tertemiz😊 ne tasan kakalar ne dokulen yemekler hicbisi kalmiyo
busraugurlu80 Minel-inannesi çamaşırların rengini bozmuyor mu, çamaşır suyu tozu doğru anladım değil mi?
Minel-inannesi busraugurlu80 yok renklerine hicbisi yapmiyo camasir suyu tozu olarak satiliyo. Migrosun renk koruyucusunuda aldim 10lu paket. 2ye bölüp kiyafetlerle ativeriyorum makinanin içine tertemiz 😊
aselsdk busraugurlu80 uni baby kullanıyorum deterjanların hiçbiri bebek lekesini çıkarmıyor maalesef leke çıkarıcı kullanmanız lazım doğal leke çıkarıcı toz kullanıyorum mükemmel çıkartıyor
Bebisss03 E bebeğin kendi markasını kullanıyorum sıvı deterjan çok memnunum, kaka lekeleri içinde yine e bebeğin leke çıkarıcısını kullanıyorum ama bekletmeden hemen leke çıkarıcıyı sıkıp biraz sıcak suda bekletiyorum makinaya atıyorum tertemiz oluyor