Songulaltun Arkadaşlar kızım 8 aylık aşırı kabız sorunumuz var lutfen yardımcı olun ne yapabılırım ne yedırebilirim az ve sert yapıyo popo arasında kalıyo😟
Mrsdg Songulaltun zeytinyağı icirin sabah akşam bı çay kaşığı yada tatlı kaşığı ben öyle yapıyorum çok şükur rahatlıyo saf zeytinyağı ama
Small_lion @Songulaltun balkabağını buharda pişirip hurma özü veya pekmezle tatlandırıp yedirebilirsiniz ıyi geliyor bize ilaç fayda etmiyor ama bunu yiyince rahatlıyor cnm
Doruk12 Songulaltun ayy benimki de oldu 2 gün önce 8 aylık aynen bizim de. Sıcak suya oturttum biraz oynadı öyle iyi geldi armut püresi verdim poposuna da ufak zeytinyağı sürdüm rahatladı 🙄muzdan olmuştu bizim de. Elma armut iyi geliyo 👍
yesim2 çok ek gıda veriyorsundur , ayıca kayısı ve tahıllı kaşık mamalarıda sinidirm için yardımcı olauyor şekersiz olanlarından al ama aptamil serisi mesela
nilyukselen Songulaltun Kabızlıklık için aptamil'in tahıl karışımı kaşık mamalarından kullanabilirsiniz,ben çok memnunum,kayısıyı kaynatıp yoğurtla karıştırıp ta yedirebilirsiniz.
munevveraydiner [bilinmeyen] tahıllı kaşık maması deneyin ben kızlarımda kullandım halende devam ediyorum 7 tahıllı elmalı var aptamilin çok iyi geliyor benim ikizlere