Beraninannesii 10 gün sonra doğum günümüz var menü önerilerinizi bekliyorum aklımda cakepops yapmak var birtek şimdilik 🥲
Nezzz_ Beraninannesii Sarma Poğaça veya sakallı poğaça tarzı poğaca Börek Mini Truflar veya cupcake ya da tartolet Mercimek köftesi veya kısır ya da ev yapımı çiğköfte Rus salatası veya dereotlu patates salatası olabilir canım çoğunu yapmıstım doğum gününde 🥰
Aaayyssee Beraninannesii olmazsa olmaz sarma,yoğurtlu tavuk salatası (sıcak havalarda çok iyi gidiyor) pizza poğaça,börek,Browni kek,tuzlu kurabiye e bide pasta bence yeter aşırı abartılmaması taraftarıyım 🌸
Ysgl26 Beraninannesii 15 gün sonra da bizim.. pasta yapıcam köstebek pasta.. yaprak sarması 2 çeşit börek mercimek kçftesi ya da kısır yanına cupcake ve kek yapıcam.. içecek olarak ta limonata ve kızılcık şerbeti
sarikusveannesi Beraninannesii Sarma börek kuskus salatası patates salatası yaptım bide kurabiye ve pasta vardı 15 kişi filandık çok yapmışım hepsinden artmıştı bile
Tatlican Beraninannesii Ben pide yaptirdim icini kendim hazirlayip firina verdim ,birde yufkadan borek,sarma,lokumlu kurabiye ,tuzlu kurabiye ,amerikan salata,kisir ,pasta hazırdı