sumeyyeyilmaz Hanımlar oğlum 2 aylık. Bikaç gündür aniden bi ses duyunca irkiliyor bu normal tabi daha küçücükler ama bazen uykudayken de hafiften bi irkilme oluyor bazen bir anda çok korkuyor sanki öyle irkiliyor. Geçecek mi bu durum ya 😔
Mooms sumeyyeyilmaz Moro refleksi deniyor ona 3 ila 6 ay arasında kayboluyor bu refleks :) endişe etmeyin olması iyi bir şey :)
Tufufutu sumeyyeyilmaz ben bu sabah neredeyse 5 dakika arka arkaya yaşadım. İnan bana o daha korkunçtu. Hıçkırık tutmuş gibi sıçradı bebişim. Kucağıma alında duruyordu yatırınca devam. Sanırım hasta olduğundan nefes alamadı korktu atak geçirdi:/ doktor bana 4. Ay yüksek ihtimal geçer dedi bazı bebeklerde 6’ya kadar uzuyormuş…
Ftstagrammm sumeyyeyilmaz çok normal her bebeğin yaşadığı bür durum irkilmeyen bebek görmedim ben dünyaya alışmaya çalışıyorlar düşünsene 9 ay birşeyin içinde büyüyosun seni ordan alıyolar başka yere koyuyolar sende yerini yadırgamazmısın irkilme bundan sebep benim oğlumda çıt sesine irkilirdi ama büyüdükçe geçti
Ikizanne29 Merhaba. Benimde ikizlerim aynı bende korkuyorum. Bugün 29 günlüğüz. Bu nedir? Ne yapabilirim?
Ftstagrammm Ikizanne29 yapacak birşey yok malesef geçiyor kendiliğinden dünyaya alışmaya çalışıyorlar bol bol sarılın
Ikizanne29 brcbykl Ellerini çıkarıyorlar hemen çok sıkı saramıyorum korkuyorum canı acır diye. Uyurken de oluyor hemen gözlerini açıyorlar
Tufufutu Tufufutu bu arada benim bebeğim de 2.5 aylık sanırım bu aylarda farkındalıkları arttığı için daha fazla yapıyorlar
sumeyyeyilmaz Ftstagrammm çok doğru evet ama bazen ses olmasa da bir anda irkildiğide oluyor o yüzden korktum biraz😬
Ikizanne29 Ftstagrammm İnşallah geçer bu durum beni korkutuyor bi de ses yokken de olunca bilemiyorum 😞
Ftstagrammm sumeyyeyilmaz kendini boşlukta hissediyor bize bile oluyor bazen uyurken boşluğa düşer gibi
brcbykl Ikizanne29 ben size dedim ama bende kabul ettiremedim 😃 yukarda arkadaslarin dedigi gibi zaman gectikce onlarda azalma oluyor merak etmeyin 🩵