FnurGokcan Kızlar merhaba, normalde sling kullanıyorum ama oğlum ağırlaştığı için kanguru düşünüyorum. Kangurusunu az kullanan ya da alıp kullanmayan satmayı düşünen var mı acaba?
DefneErcis FnurGokcan benim cybex 2 go var. Adac testinden geçmiş. Sadece 10 kez kullandık 350 tl ye aldık ama kızım durmadığı için satıyorum ergonomik kanguru 5 farklışekilde kullanılıyor bel ağrısı yapmıyor. 135 ₺ ye satıyorum düşünürseniz
Oykuzey FnurGokcan SolomomBaby düz siyah var bende de. 4 yaşa kadar kullanılabiliyor. 3-4 defa ya kullandım ya kullanmadım, 5 değildir o kesin. Baya yeni gibi. 199 TL’ye almıştık. Düşünürseniz fiyatı siz belirleyin orta yol bulunur elbet. 😌
denizel Ben solomombaby kanguru satıyorum. Birkaç kez kullanıldı oğlum sevmedi ne yazık ki. Kargo dahil 125₺’dir düşünürseniz 🌸
Besrat denizel yenidoğan aparatı kanguruyla beraber mi satılıyor benim kızım 2.5 aylık gerek olur mu acaba ?
Ftmgktg Kızlar bende satıyorum ilkay baby yenidoğan aparatı da var.siyah renk 2 defa kullandım sıfır gibi bsey
[silindi] Canım bende mamadusbabyninki var cok kaliteli hemde yeni doğan pedi de var cok memnun kaldım ama bebegim gezinmek istiyo bebek arabasıno daha ck seviyo
[silindi] Deletedmom0333 valla gezerim dedim ama şubtta dogumdu hiç çıkasm gelmedi sadece eşim geç geldihinde bi kaç kere köpeğimi dışarı cıkarırken taktım bebegimi o kadar nar çiçeği rengi olan