Cevizadam Bebeğim doğdu doğalı çok mız mız bir bebek ek gıdaya başlayınca tv izleterek yemek yedirmeye başladım ama bir yandan da çok tedirgin oluyorum ileride bir şey olur diye siz neler yapıyorsunuz nasıl yedirip oyaliyorsunuz şu an 9 aylık
starwomen Cevizadam önünde ilgisini çekecek bir oyuncak oluyor bazen ama çoğu zaman eline yada önüne hiç bir şey vermeden yediriyorum genelde sohbet ediyorum
Deletedmom_68 Cevizadam sayın bakanımızın tabiriyle açmamak😄 yedirirken çoğu zaman şekilden şekile girdiğim oluyor açıkçası ama o zamanlar mama sandalyesi oyuncakları işimi görüyordu
Aslicamm Cevizadam ilgisini çekecek bi şey koyuyorum önüne mesela bu ara bi şeyleri iç içe geçirmeyi çok seviyo ben de mutfaktaki plastik kaplardan koyuyorum ya da kavanoz kapağı takip çıkarmayı seviyo bu ara ben de yemeğinin yanına yogurdu minik kavanozuyla koyuyorum onla oyalanmis oluyor.
Birdunyabircennetannesi Cevizadam Şuan ilgisini çekecek çok şey var Mesela ışıklı sesli oyuncaklar dikkatini çeker Çok erken TV açmak Şuan başlarsanız ilerde önünü kesemezsiniz
NmalkoC Cevizadam tv hele yemek yerken cok. Zararlı ben mesela kendi başına yemek yerken mama sandalyesini camın onune koyarım mutfakta kuşlarada ekmek koyarız bakalım gelicekmi kuşlarda kahvaltıya falan diye konuşurum sürekli camın kenarında yer hep birlikte yediğimiz zamanda oyun yapıyoruz sürekli kendisi. Yiyor zaten yemeğini 7 aylıktan beri hiç yedirmedim kaşıkları birbirine vururuz bazen oyuncak ayısını alır gelir onlarıda besler biyandan
Bebekcercinli23 Cevizadam çok yanlış bir davranış TV ileride otizme kadar sebep olabiliyo Allah korusun Hemen bırakın TV izletmeyi benim 3 aylık kızım var 3 aydan beri asla TV acilmiyo evde sizde bence hemen vazgecirin…
NmalkoC Cevizadam peynir bu aralar kaşar peyniri çok yiyor tabağına doğruyorum zeytin salatalık hergün 1 yumurta bazen menemen patatesli yumurta falan yapıyorum birde kahvaltıdan once keçiboynuzu özü veriyorum 1 tatlı kaşıgı icecek olarakds yanında kefir içer kendisi alışmaso cok onemli evet döküp saçıyor bazen ama gayet gğzel yiyor yemeğini