gulertknn1 Bebeğim 3 ay 8 günlük 3150 gr doğdu şuan 4500 gr doktora gittik idrar temiz süt allerjisi yok reflüsü var diye ar mama veriyodum o da aldırmamış kilo raporlu formül mama yazdı benim gibi olupta sonradan kilo alan bebekler oldu mu çok merak ediyorum??
mutludilek gulertknn1 o raporlu mama nedir infatrini ise acayip güzel kilo aldırıyor zaten alırsınız merak etmeyin
selinaytabak gulertknn1 Kilo alamadığında raporlu mama o zaman veriliyor evet.Karşı komşumun kızına doktor vermişti.Allerji belirtisi de olabilir.
esmaamine evet benm bebeğim iştahsız kilo alımı durmştu o mamanın yararını gördük 4 aylığız şimdi 5.5 kiloyuz yine zayıfız ama toplayacağız
yesim2 bazen oluyor bu durum ama kusma bezen alerji belirtisi olabiliyor hatta kilo almamasıda raporlu mamalar o zamazn yazılıyor
Guldas Raporlu mama olarak alerji mamasımı, gelişim geriliği olan infatrini, fortini gibi mama önerdi?
Hki Hangi durumlarda veriliyo bu mama acaba benim oğlum da 8.5 aylık daha 7800 kg su doğum kg su da 3040 dı. Ve çok hareketli hiç kg almıyo artık sıkıldım küçücük kalmış hiç gelişmemiş lafları duymaktan. Bende alabilir miyim acaba o mamadan ?
gulertknn1 Hki benim oğlum doğduğundan beri ayda 300-400 gram alıyor yani ilk üç ay 1-1.5 kilo almadı hiç o yüzden
Nazlicicegim Benim bebeğiminde kilosu düşük ve kilo alamıyor bizede doktorumuz bu mamadan yazdı 2 aydır kullanıyoruz bakalım
Hki gulertknn1 benim oğlum da öyle mesela her ay anca 300-400 gr alır dediğiniz gibi hiç yeni doğduğunda da 1 kg almadı benim oğlum kaç mama değiştiysem de peki bunu doktoruna mı söyleyip yazdırmam gerekiyor. Eczaneden mi direk alabilirim