menekse_kaya34 5 yaşında ki kızım iki gündür hem halsiz hem iştahsız dünde iki defa kustu acaba neden usutmus olabilir mi yada enfeksyon ne yapmalıyım doktora goturecem randavu aldım zaten ama bir sorayım dedim
AyseSerraMoms Bu ara salgin varmıs kussma ishal çocuklarda ozellikle kusma sikayeti ile acile giden cok oluyormus bilginiz olsun isterseniz acile götürün doktora gitmenize cok varsa eğer. menekse_kaya34
Bihteeeer menekse_kaya34 geçmiş olsun bizde ailecek hasta olduk benim kızımda çok kustu nasıl bi virüs se artık
AyseSerraMoms Tabi korkutmak istemem bilemem de ama salgın varmis ben kardesim de keza oyle mide bulantim kusma ishalim var biraz durduk yere basladi esim aradi salgim varmis cocuga dikkat et ozellikle kusma sikayeti olusuyor mus dedi sizde gozlemleyin cok kusarsa bence bi goturun cunku malesef cok fazla virus salgin kol geziyor nasil kaptigimizi bile anlamıyoruz umarim iyidir bebis usutmustur ve hemen gecer 🤲 menekse_kaya34
menekse_kaya34 AyseSerraMoms sadece iki defa kustu geçen gün ondan sonra kusmadi birdaha ama hem ihsal hem halsiz sürekli uyuyor
sunflower01 AyseSerraMoms ben de kustum geçen bebegim de ishal ve atesi vardi benim de ateşim vardi mide bulantısı var noluyor anlamış değilim geçmiş olsun herkese
AyseSerraMoms menekse_kaya34 ay acaba iste kapmis olabilir mi yani acil uzsginizda degilse gotueseniz belki iciniz rahat eder
AyseSerraMoms Vala sormayyim kardesimde basladi bana sekti sorna cocugumda bi kucuk 1 gun kuatu o bugun iyi ben hala ayni anlamadim disarida cikmiyorum ama yani yakalamiyoruz esimden sanirim kapiyoruz ama ondada aksi gibi zerre bisey yok anlamis degilim. Evet hepimizie gecmsi olsun🥺 sunflower01
sunflower01 AyseSerraMoms ayy canlarım benim ya 😔😔 siz kac gun kustunuz?? Allah’ım şifa versin hepimize amin
AyseSerraMoms Cok sagolun heoimize insallah 🥺😞 kardeism 2 3 gun kustu bende cok bulanti oldu 1 gun falan kustum bugun daha iyiyim ama bende soylemesi ayip ishal cok kotu oldu hani agrili oldu biraz kardesiminde oyle nasil aliyoruz anlamis degilim😞 sunflower01
sunflower01 AyseSerraMoms Allah şafi ismiyle sifalandirsin inşallah Ben de sizin gibi oldum agri olmadı pek ishalde ama bir gün kustum bayaaa bi gece oldu Bağışıklığımiz düştüğünde yakalandik demek ki :( ya da sularda salgin var bilemiyorum vala ben zaten hastalık hastası biriyim korktum İştah durumunuz nedir tam olarak Haşlama patates yiyin pirinçli yoğurtlu yayla çorbası yapin ev yapimi için
AyseSerraMoms sunflower01 gercekten oyle ya allah sifa versin sna hepimize insallah🥺😞 cok sukur istahta bir sorunum olmadi sadecee mide bulantiso ishalde biraz agrili gecirdim bugun daha iyiyim kardesiem nazaranda daha iyiyim 🥺 kola leblebi patates yedim iyi geldi biliyomusunuz simdide yayla corbasi icicem. Sizin isstah nasil bugun daha naislsiniz
sunflower01 AyseSerraMoms toparlanmaya çalışıyorum hamdolsun Kola leblebi iyi gelir afiyet bal şifa olsun
AyseSerraMoms menekse_kaya34 kardeşimin 3 gundur hala suruyor benim 2.gunum hala karnim agriyor sbaahlarida mide bulantisi asiri yasiyorum