Ymkftm Selam hanımlar , bebeğim 5 aylık doktor vs evde çorap giydirme diyor. Evim 24-25 derece ama ben kendimden pay biçtiğimde çorapsız ya da terliksiz ayaklarım üşüyor😬🤣 siz de durumlar nasıl? Evde çorap giydiriyor musunuz
Tazeanneveminigi Ymkftm ben de bunu çok merak ediyorum. Geceleri giydirmemeye başladım ve ayakları gerçekten hep sıcaktı. Ama gündüz zaten kendi çıkartıyor ama soğuk oluyor. Ben de kararsızım. Kv. Özellikle arayınca bu çocuğun ayağında niye çorap yok diye sürekli laf ediyor bıktım 😂😂 doktor diyor diyorum.. onlar ne anlar hasta edeceksin diyor.
Dfncgdm2022 Ymkftm bızım ısıtmamız merkezı sıstem oldugu ıcın 21 mayısta tamamııla kapandı suanda yanmıyor bu yüzden havalar sıcak olsa da yınede serın bence bu yüzden gıydıryrm hatta cok ınce penye seklınde kazakta gıydırıyrm sabaha karsı ben de usuyorum bebegım de üşür dıye gıydıryrm gunduz cok sıcak olursa corabını cıkartıp hatta kazagınıda cıkartıp bıraz oyle gezdyrm ama
MinikPandam_ Ymkftm ben giydirmiyorum bazen bakıyorum ayağı soğumuşsa giydiriyorum sonra kendi çıkarıyor zaten
livanurvealpinannesi61 Ymkftm bebeğiniz yere basmadığına göre giydirmeyin.ben çorap giymiyorum iş yaparken terlik giyerim.
Tombikdonerartikcokpahali Yaz kış sdece dışarı çıkarken corap giyiyor. Gelince kendisi çıkartıyor sevmiyor galiba😂 içi yaniyor çocuğun. 21 aylik bence üşümüyor
Perianasi Bnm evimde 24derece . Bende aynı sizin gibiyim 😀 o yüzden giydiriyorum. 4.aydan itibarende gece çorapsız yatıyorum (şuan 9,5 aylık)
Wanderlust Ymkftm ilk 2 ay annem yanimda oldugundan giydirdi ama sonrasinda hic giydirmem uyurken ustu de acik yorgansz vs yatar 2 yasinda hasta fln olmaz siz nasil alistirirsaniz oyle gidiyor annem 40 derecede bile usuyen biri hepimizi usuyor sandigindan hep giydirme derdinde ben evde yaz kis pike kisa kol yatarim sicagi hic sevmem o yuzden oglumu da boyle alistirdim siz boyle yaptikca cocugunuz sicaga alisicak en ufak bir hava degisiminde hasta olan bir cocuk olucak bakin isin uzmani doktor bunun otesi yok doktorunuzu dinlemenizi oneririm cocuklar sicagi sevmez ideal isi 21-22 eviniz cok sicak bile inanin doktorunuza guvenin
Zlm Ymkftm benimkide sevmiyo hep cikariyo yazinbende çorapsız gezmesine izin veriyorum mesela şu an çorapsız