Mommi2 Mehmetyagiz_ benimde yaa 🥲 butun belirtiler var ama olamiyorum agrilarim var sistim resmen davul gibi niye boyle oldu anlamadim hic yasamamistim daha once..havalara yoruyorum ama umarim oyledir 🫣
Turunckafam Mehmetyagiz_ şuan stresten strese geçiyorum 4.gun geciktim yatıp kalkıp dua ediyorum olmayayım Allah isteyene versin olanlara sağlık 🌸🤍 antidepresan kullaniorum onada bağladim amaa yaa tutarsa 😮💨
Mommi2 Mehmetyagiz_ iste 26 mayista olmam gerekiyordu ama malesef testte yaptim cikmadi 🤷🏻♀️ hamiel oldugumuda sanmiyorum ya
Mommi2 Mehmetyagiz_ ay ben oldum yaa cok sukur darisi basiniza 🥹 her ay bu korkuyu yasamaktan bittim vallaa
bet06 Mehmetyagiz_ tek bebeğim var 10 aylık ama prematüre doğdu zaten 27.haftalık.. 130 gün yoğunbakımda kaldık şuan o strese hazır değilim riskli bi gebeliğim olabilir yine
Mehmetyagiz_ bet06 inşallah vakti zamanı geldiğinde kendinizi hazır hissettiğiniz zaman olur geçmiş olsun
Ecemli Benim reglm 8 gündür gecikti normalde ayın 24 ’ünde hep oluyorum olmadım bu ay bide midem hep şişiyor yemek yedikten sonra önceden öyle bir sorunum yoktu yaa test iki kere yaptım bişey çıkmadı