Umaykizim19 Kızlar sütüm hala çok yok, göğüslerim adeta yumuşak. Bir tek geceleri doluyor. Bu normal mi, yemedik şey kalmadı . İçmediğim şey kalmadı. Ama naptıysam olmuyor her iki memeden 30 cc zor çıkıyor. Yardım ;(
Msoyluu Umaykizim19 endişelenme emzirdikçe çoğalacaktır birde ben en çok ısırgan otu kuru incir kuru dut bunlari duydum deneyebilirsin birde bebeğin gün içerisinde nasıl doymazsa uyuyamaz sürekli huysuz olur ve meme arayışında olur birde doyup doğmadığını bez takibinden de yapabilirsin
Mimeva Umaykizim19 pompayla göğsteki sütü tam boşaltmak vücuda bebeğin daha çok süte ihtiyacı var sinyali veriyomuş vücut daha çok üretime geçiyomuş bi sürede öyle arttırmayı deneyebilirsiniz
1pekmom_ Umaykizim19 bizde 48günlüğüz.. bestlak damla ve aktardan milk tea diye çay aldım küp şeker şeklinde bana inanılmaz etki etti bıraktım kullanmayı sonra denemenizi tavsiye ederim ayrıca tahin helvası çok iyi geliyor
Umaykizim19 Benimle aynı durumda olan var mı? Sütüm tam inmemiş olabilir mi, inmesi için ne yapmam gerekiyor
Birberenannesi Umaykizim19 karpuz, bulgur, tahin helvası, soğan, ciğer, marul çok süt yapıyor ama gaz da yapar bebeğine 1 bardak da kimyon çayı içersen sorun kalmaz. Birden çoğalmayabilir sütün devamlı yerden bunları çoğalır.
Umaykizim19 Birberenannesi 48 gündür yapmadığım şey kalmadı yemediğim şey de kalmadı , olmuyor çok artmıyor ;(
Umaykizim19 Msoyluu Evet genellikle huzursuz ve arayış içinde memeye geliyor ama süt bir kere iniyor o kadar . Yutkunma sesin çok az duyuyorum ben de ;( sonrasında memeyi ağzında emzik gibi tutuyor 😔
Kusbusra Sabah akşam aç karna kuru dut kürü iç 1,5 yemek kaşığı kuru dut 1,5 su bardağı suyu 7 8 dk kaynat ılıyınca iç günlük bir avuç ceviz badem fındık yemeye çalış haftada bir iki kere ciğer yemeğe çalış sütün kalitesini bayağı arttırıyor kahvaltıda yumurta yemeye çalış tahin pekmez roka dereotu olur üç öğün beslen ara öğünlerde de armut üzüm ya da karpuz ye sulu meyveler süt de yapar havuç ye iki üç tane ve bol su stresini bastırmaya çalış ve dinlenmeye çalış
Umaykizim19 Kusbusra Yemediğim içmediğim şey kalmadı inanın olmuyor ;( daha tam açılmamış olabilir mi acaba süt kanalı yoksa bu kadar mı ? Göğüslerin dolu doku değil çünkü
prensannesi_2 Umaykizim19 dereotuda yiyormusun tahin helması bide ben her sabah 1 bağ yerim benimkide 51 günlük
Birberenannesi Umaykizim19 sık sık sağ o zaman canım. Özellikle gece sağmak sütü arttırıyor. Solgar ve bestlak da işe yarıyor.
Msoyluu Umaykizim19 doktunuzla görüştünüz mu peki kilo takibinden de anlayabilirsiniz yada dediğim gibi bir gunde bez sayısı nasıl
Umaykizim19 Mimeva Evet emzirme sonrası sağıyorum, hatta az önce sağdım biraz geldi sonrasında bir damla bile gelmedi ;( bu normal mi
Mimeva Umaykizim19 ya bilmiyorum ben 1 aydan uzun emzirmedim ama olduğu kadarını verin canınızı sıkmayın genetik yapıyada bağlı gibi geliyo bana benim sütüm vardı göğsüm yumuşaktı ama her sıktığımda geliyodu annemde öyleymiş aynı dönem doğum yapan gelinimin sütü olmadı anneside aynıymış yani çok sıkmayın canınızı kendinizi yetersiz asla hissetmeyin benim kızım 4 aydır mamayla besleniyo hiçbiyeride eksilmedi hiçte kolau hasta olmadı çok şükür öylede büyüyorlar böylede olduğu kadar sütünüzü verin o bile yararlı olur gerisini mamaylamı tamamlarsınız sizin kararınız ama üzülmeyin
prensannesi_2 Umaykizim19 hep olumlu düşün ama buda çok etkiler sürekli sütüm var diye düşün sıcak duşun altına gir masaj yap iki tane havlu ütüleyip sıcak sıcak gögüsüne koy
Vina3 Olmayınca olmuyor galiba ben de ne duysam yedim sağdım ama sabaha karşı birtek göğüslerim doluyor. Dr en son vitamin verdi ıkı tane 13 gündür onları da içiyorum sonuç aynı hiç değişmedi