Selim132402 Anneler belli bir zaman sonra saç dökülmesi başladi bende. Hamilelik önceside dökülürdü. Hamilelikte hiç olmadı. Doğum yapalı 3ay oldu 2aydir yine dökülmüyordu. Bu ay dökülmeye başladı. Saç dökülmesine karşı şampuan kullanipta iyi gelen bir marka var mı.
Ftmsvnc Selim132402 daha bugün doktor la konuştum doğumdan 4. Aydan sonra saç dökülmesi bekleniyor diye.. Ama benim avuç avuç hergün dökülüyo keratin sütü aldım ama henüz etkisini göremedim hala dökülüyo avuç avuç
Pier Selim132402 bende aynı durumdayım. Bebeğim 3 aylık oldu avuç avuç saçlarım dökülüyor. Yakında kel kalacağım.
Bilgebugra Selim132402 benim saçımda aynı oldu tutam tutam dökülmeye başladı bana loreal Paris elsevenin saç dökülmesi şampuanı iyi geldi
aysun25 Selim132402 benimde kızım 4 aylık ve yakında kel kalacağımı düşünüyorum 🤔 acayip dökülüyor benimde
Mirakus Farmasinin sac dokulmesine karsi sampunini kullaniyorum bana cok iyi geldi yumak yumak dökülen saclarim smdi daha iyi
Selim132402 Ftmsvnc benimde hergün oyle dökülüyor yaa. Bide hep kucağımda oğlum varsa ellerinde hep benim saçım :/ görmeden yutar diye korkuyorum
Gamzeren13 İstagramda reklamlarını görüyorum keratin sütü diye birşey var alıpta kullanan var mi acaba saçı canlandırıyormuş ve saç çıkartıp uzattığı söyleniyor benimde dökülüyor 4,5 ay oldu Doğum yapalı son 1 aydır fena dökülüyor ne kullansam bilemedim
Pnrvlknblksn Selim132402 sarımsaklı farmasinin şampuanı nete yazarsan görürsün canım ben kullanmıştım bende bir etki etmedi herkese farklı sonuç veriyor
Selim132402 Pier bide oğlum kucağımda olup dinlenmek için koltuğa falan yatırdığımda bi bakıyorum ellerinde saçlarım. Eli hep ağzında kaç haftadır. Resmen yumruğunu emiyor. Saçımı da yutacak diye korkuyorum farkında olmadan