Bukii Şimdi resimli bir şey atacağım size bebeğimin sırtında böyle isilik gibi bir şey çıktı isilik mi alerji mi çözemedim en son pirinç unu muhallebisi yemişti onu tattırmıştım ek gıda sürecinde muzlu sütlü bunu yaptı yoksa isilik mi çok terliyor gece yatarken acaba isilik mi oldu bu zaten doktora götüreceğim de sizin başınıza gelen var mı ne yapmam gerekiyor https://www.hizliresim.com/ml9ktoa
Ebruceyda Bukii isilik olmus bence. Biraz daha ince giydirin. Bebekler bizden daha cok terliyor ve sicakliyor. Zaten havalar da isindi bence inceltin epey ustunu ve gozlemleyin gececektir.
durukusunannesi_ Bukii bence isilik değil alerjiyse de neyin yaptığı anlaşılamaz ki pirinç unu mu muz mu süt varmış içinde o mu tek tek denemiş miydiniz böyle vermeden önce
Bukii Hilalalp Anladim ama bu yedilleri alerji yaparmiki muhallebi sutlu muzlu varya e bebekte satilan toz sekilinde su ile karistirip muhallebi yapiorim
Hilalalp Bukii bilemiyorum terden de olabilir ama isilik bu şekil olmuyor onu biliyorum. Doktorunuz doğru bilgi verecektir
Bukii Hilalalp yarın soracağım Maalesef bugün randevu bulamadım o yüzden bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim