umgumgu Canimbebegim dudak çene titremesi normal diye biliyorum. Bizim de vardı o da geçti 🤷♀️ insan yeni anne olduğunda herşeye takılıyor. Merak etmeyin herşey yoluna girecek 😊 allah korusun bir hastalık olsa zaten kendini belli eder anın tadını çıkarın 😊 allah bağışlasın 😊
Diladenizim2504 Epilepsi için çok erken bir ay süreci iyi düşünün tabi ama tedbiri elden bırakmayın 5-6. aylarda sıklaşır devam ederse kesinlikle bir doktora götürmelisiniz , şimdiden geçmiş olsun canım
Kadriye043043 Diladenizim2504 bizde gece sıçrama oldu lütfen doktora götürün biz egg ve ultrason için sıra bekliyoruz bizde gidicez nasipse
Diladenizim2504 Kadriye043043 biz gün götürdük çok şükür kızım 2 yaşında şuan çok Şükür ki birşey çıkmadı umarım sizin de sonuçlarınız temiz çıkar 👏🏻👏🏻
Berenikomm Diladenizim2504 merhaba siizn postunuzu okudum bu titreme belirtileri beni. Kızımda da var 5 buçuk aylığız.. Siz Dr kontrolünden sonra her hangibir şey çıktı mı acaba ?
Seydasya Balarisio Merhaba yıllar sonra bu yazıya mesaj yazıyorum ama umarım görürsünüz :) çocuğunuzda hala epilepsi gibi bir durum yok değil mi? Eeg lerde çikmayan durumlar olabiliyormuş çünkü. Ve nasıl bir şüpheyle gittiniz acaba? Ne gözlemlediniZ