Hasibe Tirnak batmasi yasayan var mi dogumdan sonra iki ayagmda da var. Nerdeyse 3 tirnagim saglam digerleri hem iltihap hemde batik canim cok yaniyor doktora da yarin gidecegim cok endiseleniyorum
Esraabrklu Hasibe evet bende de hamileliğinin son haftalarinda çıktı ve iki ayagimdada var.cok kötü gerçekten.ne sürdüysem fayda etmedi
duyguuu Hasibe bende de Doğumdan sonra hep olmaya başladı canım çok yanıyor 😒 Doğumdan dolayımı oluyormus bu .??
Fatmat Hasibe benimde doğumdan sonra başladı hamileyken eşim keserdi tırnaklarımı düzgün kesmedi ondan oldu diye düşünmüştüm
Thesra Hasibe Doğumdan sonra oluyomuş genelde bende yaşadım bactroban krem madecassol kremi karıştırıp sürdüm iltihabı için tırnağın altınada pamuk koydum iyileşti
GmzSnn Bi pediküriste başwurun 🙋🏻♀️ Ama dandirikden oLmasın daha beter haLe getirmesin baştan kızarak yapamıcaksan hiç başLama diye uyarın çünki doktora gidnce tek söyledikleri tırnağı çekmek 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ozlem Benimde doğumdan sonra oldu birçok tırnağımda ama tırnaklarımı kaldırıp altına pamuk koydum böylece batmasını önlemiş oluyorsunuz bir de travazol sürdüm işe yaradı
Cansu425 Hasibe bende de dogumdan sonra basladı birden tirnaklarim bir tuhaf cikiyor gucsuz bir degisik ellerimin de ayaklariminkide batti simdi 43 gunluguz baya gecti kendi kendine hic birsey yapmadim emziren annelerde goruluyormus sanirim
prensesannesi Hasibe canım doğumdan sonra bndede oldu Bn kendim baktım çaresine iltihabı kendi imkanimla boşaltıp batikon sürdüm sonra antibiyotik içerikli krem sürdüm geçti hastaneye gidemedim bebeğimi bırakacak kimse yoktu çünkü
Hasibe Bende gidemiyorum bugun gidecektim sagilsun oglusum izin vermedi 😂 dogumdan sonra hem tirnaklarim hem dislerim beni mahvetti 😔 dediklerinizi dikkate alacagim cok tesekkurler