1pekmom_ fatmaa37demir hiiç bişey almicam ilk anneler günümü zehir etmişti, onunda ilk babalar gününü kutlamicam
anayim-ben-ana fatmaa37demir oğlumla olan resmini kupa yaptırıyorum.😂 Kendisi öğretmen bol bol çay içer 😅
fatmaa37demir Deletedmom_110 yani şuan ihtiyacı olan bir şey de yok. Yarın da 2. Yıldönümümüz. Hediye aldım ama babalar günü içinde bir şeyler düşünüyorum bulamadım. Eşim ek iş olarak kalecilik yapıyor aslında krampon alabilirim ama hep de deneyerek alır modele göre değişiyor diyor kalıplar. Onu da alamıyorum
manikeneko666 fatmaa37demir eşim futbol oynuyor altyapıda oynadı,krampon alıyoruz, modele göre değilde markaya göre numara değişiyor evde kullandığın markanın numarasına bakıp başka rengini yada modelini alabilirsin predetor kramponlar çok güzel öneririm
mucizeminnosum anayim-ben-ana nerden yaptırdınız acaba geldi mi kupa ben de yaptırmayı düşünüyorum ama kırık gelir falan diye korkuyorum
mucizeminnosum Summerwine95 ben de oraya baktım kupa yaptırmayı düşünüyorum ama kırık gelir diye korkuyorum elinize ulaştı mı acaba
Melike_esma fatmaa37demir güzel marka bir güneş gözlüğü arayışındayım 😇 erkeklere hediye seçmek çok kısıtlı maalesef