Deletedmom41 Kızlaaar hamileliğimde 35 kilo aldım 🤭🥴 18 kilo verdim bi 20 kilo fazlam var 3 ay oldu doğum yapalı evde spor yapmak istiyorum önerebileceğiniz bi YouTube kanalı varmı??
ilknurcelik Deletedmom41 25 kilo aldım ve 20 kilosu duruyor iki bebeğim var çok yoruluyorum ama kilo veremiyorum ayak üstü çok atıştırıyorum sanırım o yüzden 😭
Kiviefe Deletedmom41 tabiki ebru şallı pilates en hızlı vücudu sekillendiren spor kardio olarakta leslie 3 mile
Deletedmom41 ilknurcelik kızım uslu bir bebek eşimde gece 1 de işten geliyor vakitten bol bişeyim yok 😂😂
ilknurcelik Deletedmom41 maşallah diyin 🧿 benimde kızım 3 aylık fena değil o kadar yormuyor. Ama oğlum 17 aylık tam bir afacan ona rağmen kilo veremem beni düşündürüyor doktora mı gitsem
Deletedmom133 ilknurcelik zaten diyetisyene yada düzenli spor olma di sürece istersen akşama kadar oturma verilmiyor benim ablam 3 oğlu var veremedi biraz spor ve düzene soktu şimdi tığ gibi 🤭
Deletedmom41 Derya91 Kiviefe Deletedmom133 Deletedmom133 Tosbigim Teşekkürler❤️ leslie denedim az önce ciddi ter attırıyor bi süre uygulamayı düşünüyorum umarım güzel sonuç alırım 🤲🥰
Deletedmom133 Deletedmom41 tatlım bi kanal yok ama zumba diye yaz o şekilde yapıyorum bende dün zumbanunda cok faydası var suanki koreografi de sebestiyan bangır bangır con calma bir tanae hint müziği bir tane arapca ve birde oryantel mevcut yaparak ezberledim simdi video esliginle birlikte yapıyorum 🤪🤭