Summerwine95 Nurmrdvn ilk 15 günde 15 kg gitti sonra kalan 2 ayda 2 kg verdim 😂daha vermem gereken 13 kg var ama dikkat etmiyorum
MerveST Nurmrdvn ilk 7 aydan sonra akşamları biraz dikkat ederek ve haftada bir iki spor yaparak baya inceldim, yani yesem bile gözüme batmıyor görüntüm 🤷🏼♀️😂
benoyleuygungordum_ Nurmrdvn ilk doğumdan sonra 10 kg gitti. Şimdi emziren anne diyeti yapıyorum. Hamile kaldığım kiloma 8 kg var 🥲
Mery- Nurmrdvn bebeğim 9 aylık olunca karar verdim emzirdiğim için 15 kilo fazlam var diyetisyen ve günde 10 bin adım atarak hızlıca gidiyor kilolar ( uyku saatine getirip yürürseniz tempolu ve verimli oluyor)
benoyleuygungordum_ Ceren-dogaatlas diyetisyenim eşliğinde yapıyorum, normal diyete göre daha duyurucu. Ekmek porsiyonu daha fazla, mesela kahvaltımda tahin helavı var gibi. Bir de protein ağırlıklı bir diyet
cicikom Emziriyorum 7,5 aylık bebeğim ve 18 kilo fazlam var. Şu sıralar özellikle daha fazla takmaya başladım kararlıyım inşaAllah sporla vs vermeye başlayacağım
cimcime1018 Nurmrdvn Her istediğimi canım çekeni yememeye çalışıyorum 😄 Ev işi yaparken emzirirken yavaş yavas gidiyo zaten. Vermem gereken 8 kilom var daha