Meryemdeveci Kızlar oğlum 3 ay 20 günlük yaklaşık 2 ci ayından beri çişi kokuyor afedersiniz kaka yapmiş kadar koku var ay sonu kontrelimiz var söylücem doktoruna da endişe ediyorum acaba daha erkenmi götürsem doktoruna
Gfrn Meryemdeveci benim kızım da aynı doğumlu biraz kokuyor ama altı dolunca ben normal olduğunu düşündüm
KbraNaselik Meryemdeveci canım ne kadar doğru bilmiyorum ama annenin çok su içmemesinden kaynaklı olabilir diye okumuştum bi makale de doktoruna sormakta fayda var
Thesra Meryemdeveci Canim bezden de kaynakli olabilir idrar enfeksiyonuda olabilir bence bir doktora gotur derim ben
Meryemdeveci KbraNaselik doğrudur belki çünkü cok içemiyorum yaz zamaninda kendimi zorluyordum şimdi ise içemiyorum
Hyryygt Biz bobrekten dolayi sutekli tahliller yapiliyor. Doktorun ilk dedigi sey idrarinin kokup kokmamasi demusti. Enfeksiyon sebebiymis. Bence beklemeden bi dojtora git.
Meryemdeveci Teşekkür ederim kızlar en iyisi bir doktora götürüyüm aklimda kalmasın umarım enfeksiyon felan degil