Elamerve23 Kızlar 4 aylık bebisim ehe ehe diye oksuruyor öksürük de değil tam Bi suphelendim hasta mı oluyor diye numaradan öksürüyor olabilir mi 😅
GSevilay65 Elamerve23 siz öksürünce mi öksürüyor sizi taklit ediyordur benim.kizmda öyleydi hatta doktor kontrolünde doktorumuz öksürdu kızımda öksürdu doktorumuz çok numaraci bu kız demişti ☺️☺️
biroglanannesii1 Elamerve23 Benim ki 10 aylık yalan dan öksüyor ağlıyor gülüyor kusuyor numaracı bu bebekler bugün düştü güldüm diye kendi kendini düşürüp kendi kendine gülüyor ki ben de ona güleyim 😂
Elamerve23 GSevilay65 ona dikkat etmedim de Bi daha yap annecim ne diyorum ehe ehe diye öksürüyor sıpa gördü heralde bizden diye düşünüyorum ilk sürekli yapınca hasta sandm yıkadım falan dedim usuttum mu ama yapmıyor yani sürekli hasta olsa gercekten sk sk oksurur diye düşünmekteyim 😊
Deletedmom_875 Elamerve23 bu arada ilk numaradan oksurdugunde diş cikarmisti benimki sonradan alışkanlık oldu sanirim. Diş çıkarırken salgı fazla salgilaninca boğazına kaçıp öksürük yapabiliyormus. Yavastan diş belirtisi başlıyor da olabilir
Elamerve23 Deletedmom_875 aaa şüpheleniyorum disten daha üç ayının başında çok salya akitiyordu eline ağzına götürüyor dudagiyla damaklarini kaşıyor ama çok erken diye olmaz heralde diye düşünmüştüm ☺️