H12345 Ilk kez koltuk sılecegım kızlar Berjerler krem koltuklar su yeşili Bunların renklerının zarar gormemısı ıcın nasıl bır deterjanla sıleyım ? Annem çamaşır makinası omosuyla sılerdı bende sılsem olur mu ? Güzelde sılerdı
Summerwine95 H12345 kız başlığa korkularım yazmışsın psikolojik bir durum var sandım🤣koltuk cikti.Duzelmis simdi
CihangirAslan0 H12345 ben kalın bi banyo lifine çok az arap sabunu döküp siliyorum kirini çıkartıyo yıpratmıyoda,ama bir sıcak suya bulaşık tabletini eritip birde parlatıcı atıpta silmiştim oda fena değil
Moniza H12345 ben yumuşatıcıli su yapıp siliyorum güzel çıkartıyor lekeleri ve mis gibi kokuyor. Koltuk silesim geldi su an 😂
Summerwine95 H12345 😂😂soruya gelecek olursak ya ben Arap sabunuyla siliyorum mis gibi kokuyor hemde sıkıntı olmuyor☺️
Deletedmom_875 Ben yarım kalıp sabun rendeleyip içine 1 tane bulaşık makinesi tableti atıp eritiyorum sıcak suda. Ama önce kirlentin birinde dene bir şey olmazsa silersin
CihangirAslan0 H12345 ozaman bulaşık makinadı detarjanı ve parlatıcısını sıcak suda beklet bir lifle sil canım oda güzel yapıyo
Merida1 H12345 biraz çamaşır deterjanı biraz bulaşık deterjanı ile tertemiz olur sonra da temiz suya bi kapak yumuşatıcı bi de onunla sil mis gibi kokar
Sinem57 H12345 merhaba vanishin çorbası var sıvı olan hem çok güzel kokuyor hemde leke falan iyi çıkartıyor kolay gelsin😊
Ayseguloprl H12345 bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritip siliyorum kiremit rengi ve gri renk koltuklarım herhangi bir renk solma durumu olmadı
sadekahve_bitter H12345 koslanın halı silme deterjanı var elde olanla siliyorum beyaz sabunla da silen çok