CihangirAslan0 Ne zaman bitcek bu gece derin uykuya geçememe yarım saat uyuyup uyanıyo 4 gündür bu şekilde gündüzde aynı maksimum 35 dakika uyuyo
Sevensevilen CihangirAslan0 7den.sonra benim bebeğim daha güzel uyumaya başladı . Uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz
Liva123 Valla bende surda bekleyim . Bizimki de 4 ay 22 günlük bitmedi aksine 3 gündür daha kötü oldu
CihangirAslan0 Liva123 kaç gündür öyle sizinki,gece çok zor oluyo otur hüngür hüngür ağla yani o derece 😶
Liva123 CihangirAslan0 Gece ayrı gündüz ayri . Gunduzde uyumak istemiyor . Uykusu geliyor agliyo . Uyutmaya calisinca agliyo . Valla zorla uyutuyorum resmen o da 40 dk anca uyuyor
CihangirAslan0 Sevensevilen 7.aydan sonramı düzeldi tabi ediyorum ama gündüzde direniyo bazen kaçtığı oluyo
bakkalemzigi Bizde öyleyiz daha öncesinde sorun yoktu 4.ay da uyku gerilemesi yaşıyoruz gündüzleri uyutması yarım saat 40 dk uyuması 10 15 dakika uykuya çok direniyor 😩
Sevensevilen CihangirAslan0 7de daha iyi olmaya başladı 8e girecek henüz. Bazen benim bebeğim de uyumak istemiyor. Disari çıkarıyorum o zamana eve girince uyuyor