aselenamom Merhaba tayinci olarak geleceğim ve daha önce hiç gitmediğim bir il doğal olarak bilgimde yok 🤷🏻♀️ eşim imralıda çalışacak her ay 15 gün ben tek kalacağım 2 çocuuuum var 😂 nilüfer / dumlupınar - kızılcık - kayapa - çalı - görükle mahallelerinden sahibinden ev buldum bu mahalleler nasıl market hastane sağlıkocağı park vs konum olarak uzak mı nasıl yardımcı olabilir misinizzzz 🌺
anestod aselenamom bizimde şuan nilüfer ertugrulda kiralık evimiz var bilmiyorum düşünür müsünüz. Söylediğiniz yerlerin çoğunu bilmiyorum ben Orhangazi ilçesinde oturuyorum ama nilüfer tarafları biraz daha nasıl desem nezih yerler.
Naparsanyap aselenamom yazdığınız yerlerin hepsi Nilüfer’in en uç ve dışta kalan kısımları malesef . Sahibinden de aratırken harita görünümünü seçerek daha merkezi yerlere bakabilirsiniz. Diğer postta yazdığım yerleri incelemenizi tavsiye ederim . Özlüce İhsaniye Beşevler ataevler em merkezi onun dışında Üçevler Fethiye falan da rahat konumlar ulaşım secenegi çok
Aysenkpln aselenamom ben Dumlupınar mahallesinde oturuyorum bütün marketler dibimde park ve sağlık ocağıda oldukça yakın fakat görükle bölgesindeki evler biraz küçük öğrenci bölgesi olduğu için büyük ev bulmak biraz zor. Fakat her yere ulaşım var. Kızılcık ve kayapa biraz daha merkeze gitme konusunda zor.
aselenamom anestod Kaç odalı ya yanlış anlamazsan temiz ferah mutfak dolapları felan benim için çok önemli tüm günüm mutfakta geçiyor eğer ki düşündüğüm tarzdaysa neden olmasın düşünürüm tabiki😍
aselenamom Naparsanyap Araştırma aşamasındayım şuan bakıyorum tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ☺️
aselenamom Aysenkpln Dumlupınar bende baktım beğendiğim bir yer var neresinde oturuyorsun eşim olmayacak 2 çocukla herşey elimin altında olmalı
esra91 aselenamom ataevler , ihsaniye ,fsm ,23 nisan, ertuğrul ,özlüce , 100. yıl, üçevler, bu mahalleleri öneririm . görükle tarafında aile içi sitelerde olabilir. ama dikkat edin bekar evi olN yer malesef çok var görüklede
Gamze1616 Kizlar bende bursayla ilgili post acmistim ben şuan eriklide oturuyorum ev sahibimizin oglu gelcekmis evden cikariyo kucuk bebekle aylardie ev ariyorum çevrenizde kiralik daire bulursaniz yada şuan olan varsa yazabilirmu bana ya
Gamze1616 aselenamom bu arada hayırlı olsun tayininiz söylediğiniz yerler nilüferim biraz dip yerleri görüklede evlerin çoğunun içleri güzel ama öğrenci yeri olduğu için evler hem küçük hemde biraz değişik bi bölge yani sevgilisiyle yanliz evde vakit geçirmek isteyen görükleye kaçar öyle söyliyim kayapa hasanağada daha çok fabrika ve toki alanı
aselenamom Gamze1616 Aaaa bunu söylediğin iyi oldu canım vay öğrenci tayfası😂 bize gelmez öyle yerler
Tugceplt aselenamom görükle kesinlikle heleki çocuğun varsa ama nilüfer sakin merkezi bir yer çalı da köyden yeni ayrılmış semnt olmaya başlamış bir yer Kayapa heryere çok uzak
NmalkoC aselenamom bende Bursa’ya ilk iş dolayısıyla tasındıgımda görüklede evler ufak ve uygun diye prayı tutmuştuk fakat en fazla 3 ay kalabilmiştim binaya giren yabancı yabancı adamlar öğrenciler karşı daireye giren sayısız erkekler gerçekten bi aile için zor ben bekar olduğum hlde eve hırsızmı giriyor diye binadan gelen seslerden uyku uyumazdım sonra taşındım birde dediğiniz yerler hastanelere falan cok ters kalıyor çocukla cok zorlanırsınız Özlüce 23 nisan beşevler bu dediğim mahalleler gayet nezih Osmangazi tarafıda full suriye emek mutlular dikkaldırım çarşamba buraları önermem size
Irmakmelegim aselenamom merhaba öncelikle bursa miluferde oturuyorum çok nezih duzgundur insanları nezihdir kayaya güzeldir ama yeni 🆕 gelişim gösteren bir yer gorukle bir kısmı çok iyi aileler yaşıyor bir kismida öğrenci kesimi var besevler tarafı çalı da iyidir size tavsiyem nilufer cali ozluce besevler ataevler taraflarını tercih edin sakin yıldırım arabayatagi tarlalarını tercih etmeyin orda çocuk yetişmez rahat edemezsiniz
anestod aselenamom 3+1 mutfak Amerikan mutfak. Baya geniş iki balkonu var ebeveyn banyolu. Caddeye bakıyor 4 çelik çocuk Hastanesi’nin yanında metroya on dakika bir konumu var. Henüz ilana koymadık kiracı yeni çıktı. Park market tam karşısında. Altında kuaför dans kursu petshop kıyafet mağazası var.