Masha_ merhaba aynı belirtiler benim oğlumda da var 3 yaş. Ben de sizin gibi bana çocuğum zeki geliyor hep. Bütün şekilleri sayıları renkleri İngilizcesini biliyor. Benim bilmediğim kelimeleri soruyor. Değişik sorular soruyor. Her öğrendiği şeyin İngilizcesini de öğrenmek istiyor. Ben maalesef ekran da verdim. İtalyanca bir şarkı ezberlemiş ve şarkıyı baştan sona Türkçeye çevirdi. Bir sürü şey var işte aynı benimki de oyuncaklar değil kitaplarla oynar. Erken konuştu. Kelime dağarcığı çok geniş. Görsel ve işitseli çok baskın. Okumaya çalışıyor heceleme şeklinde ama bana asla belli etmiyor bunu. Ben yine normal diyordum ezberliyor diyordum. Çocuk doktorumuz ve kreşteki hocaları fark etmiş. Ama asla yaşıtlarıyla konuşmuyor. Büyük çocuklarla oynamak istiyor. Onlara gezegenleri sayıları öğretmek istiyorum diyor. Hayal dünyası çokkk geniş. Okul iletişimi çok zayıf destek almazsanız okulda akran zorbalığına uğrar dedi 😞 Çocuk psikiyatriye yönlendirdi. Siz neden özel eğitim alıyorsunuz bu tarz bir sorun yaşadınız mı merak ettim. Sağlıkla büyütün evladınızı 🌸