canikoko Merhabalar bebeğim 3 aylık. Sadece 1 ay emebildi. Çok fazla meme reddi yaşıyorduk , sütüm de yetmiyordu. Bide üstüne alerjisi çıkınca emmeyi tamamen bıraktı. Sütüm hala sıktığımda geliyor. Sizce tekrar emmeye başlayabilir mi?
Duygu29 canikoko tekrr başlayabilir. Ben 41 gün meme reddi yaşadım. Sıktığında bir damla bile süt geliyorsa fazlalaşır demişti emzirme danışmanım. Youtubeta eds yöntemi var onu deneyebilirsiniz. Duşta emzirmeyi deneyebilirsiniz. Eğer tek bakıyorsanız çok zor ama 2 saatte bir sütünüzü sağmanız gerekiyor. Eğer memede ki süt boşalmazsa vucut süt üretimini durduruyor. 2 saatte bir sağarak ve aynı zamanda emzirmeye çalışarak sütünüzü fazlalaştırabilirsini. Çok zor bi dönem ben tam 41 gün ağlamıştım. En son şınav pozisyonunda 2 ellerimin üstündeyken tuttu. Biberon kullanıyosanız kesinlikle bırakın. Yerine materni marka kaşık biberon var ben onu kullandım bu süreçti. Bol bol çıplakken ten tene temas yapın. Duşta emzirmeye çalışın
canikoko Relaktasyon olarak geçiyor. İnternette mümkün ama zor olduğu yazıyor. Deneyimlenen var mı acaba
Alparslan_23 canikoko aynısını yaşıyorum ve ben şu an tamda onu deneyimliyorum. Hastane tipi pompa kiraladım. Ama işte tek baktığım için ister istemez düzenli sagamiyorum
canikoko Duygu29 göğüs ucum olmadığı için hiçbir makine sütümü sağamadı maalesef. Elimde sık sık boşaltmayı deneyeceğim
nurze01 canikoko benim de göğüs ucum yok bebeğim tutmuyor göğsümü. Silikon uç denedim onu da bir hafta ya tuttu ya tutmadı. Bıraktı. Sütü sağıp veriyorum. Ama gayet güzel sağıyor sütü. Zaten pompaladıkça göğüs ucunuz çıkıyor. Medela marka kullanıyorum. Ama göğüs ucu ile alakası yok bence elektirikli mi kullandınız
Nilossssss Ayyyyyy ne zor bebeğin emmesi süt varken bebeğe verememek benim bebeğimde tutmadı ilk mama verdim ama hep gögüsümü de verdim sık sık ne mücadele bir görseniz 20. Günde tamamen memeye döndürdüm sütüm çok azdı eme eme çoğaldı elhamdüllah maşallah 4. Ayı bitirdim gögüslerm deforme oldu sarktı ama değdi