Toprak_efe 10 ay 2 günlük oğlum bugün ilk kez emekledi o kadar mutluyum ki umarım çok sever ve artık kuçağa artık biraz ara veririz siz de durumlar nasıl kızlar
Mirza-1209 Toprak_efe 8.5 aylık 6 aylıkken sürünmeye başladı tutunup kalkıyor bazen tek başına 1 2 saniye kalıyor çok zor sürekli peşinden koşuyorum
Eminezk Toprak_efe ayyy maşallahh ben de bu evreye ışınlanmak istiyorum oğlum 9 ay 20 günlük yaşıtları nerdeyse yürüyecek bizimkinde tık yok tembel bebe😂😂
ahlassss Toprak_efe benimki 8 aylık 2 haftadır sürünüyor . Ne zaman emekler dizlerinin üstüne acaba bu sürünme olayı ne kadar sürüyorki acaba bende onu merak ediyorum 😂
Toprak_efe Eminezk hahah bende böyle diyordum oğluma şok oldum emrkleyince vakti gelince hepsi oluyor merak etmeyin
Misssitare Benim bebişte 8.5 aylık daha yeni arkadan öne döndü. Çok mutlu oldum😍 şimdi sürekli dönmek istiyor bezini zor alıyorum😅 emeklediği zaman havalara uçarım heralde.
MerveST Benimki de 9 ay 10 günlük 2 haftadır emekliyor yerinde durmuyor artık ama her zaman kucak favorisi 😂
Glbnn Kizlar emeklemesi icin napdiniz? Benimki oldu yerde dönüyor karninin üstüne koyunca oyuncagina falan uzaniyor ama emeklemiyor tik yok 9bucuk aylik
Mirza-1209 Glbnn canım yüz üstü yatır ayaklarının altına ellerinle destek verip ittir süründükten bir süre sonra bi bakmışsın emekliyor
Glbnn Mirza-1209 ay inşallah ya çok kafama taktım.. biliyorum herşeyin zamanı var ama insanlar sordukca ben daha çok takıyorum
Mirza-1209 Glbnn hiç takma insanlar hep konuşur herseye bir fikri var sen bebeğinle geçirdiğin zamanların tadını çıkar