kkkkkkk1 Kızlar tek göğüs emziriyorum oğlum 7 aylık kesmeyi düşünüyorum ama kararsızım sütüm azaldı günde 1 2 kere anca emiyor ama doymuyor ardına mama içiyor ,sizce kesmeli miyim yoksa sütümü artırıp devam mı edeyim .Fikirlerinizi merak ediyorum 🤗
almilabuss kkkkkkk1 bencede emzirmelisiniz. Tabi karar sizin ama ne kadar çok anne sütü alırsa çocuğunuz için o kadar iyi 🥰
1gulceninannesi Bol su için, her gün en az 1 kere kendiniz sağın. Hurma , kuru dut , dereotu , bol protein bol salata çok iyi geliyor. Azaldı diye kesmeyin bence, artabilir. Yine de kendiniz ve çocuğunuz için en iyisini siz bilirsiniz ☺️
kkkkkkk1 yasemncelk sağdım geçen 3 4 saat ememmişti ama o kadar az geldi ki 5 ml felan anca üzüldüm ya🙁
Sedazeyn Benim oğlum da 2 aylık hastanede yatma sürecimiz olmuştu 10 günlük o sürede biberona alıştı ve şuan memeyi reddetti gibi bişey sağıp veriyorum vakit buldukça ve mama ile ilerliyoruz Ama silikon göğüs ucu aldım biberon hissi verir belli yapı olarak diye yavaştan kavramaya başladı tekrar , ama biberondaki gibi gelmediği için süt sıkılıp bırakıyor ve devamlı memede kalması gerekiyor bilmiyorum ne yapacağımı bende , gündüz bebekle ilgilenmekten sağımda yapamıyorum çok düzgün bir şekilde ah bu süreçler