pamuksekerinannesii Yok arkadas 28 günlük uyku muyku yok kakasınıda yapıyor karnıda doyuyor gazıda yok ama uyumuyo bugün özellikle hiç uyumuyo neden olabilir
nkizilates pamuksekerinannesii benimkide öyle bazen cidden değişik oluyolar. 33 günlüğüz bizde saat 5den beri uyumuyor hala uyutacak gibi değilim gözler cin gibi
Mustafayigitvebeytugannesi pamuksekerinannesii Bu ben olabilir miyim gündüz alsa olsa uyuyan gece gözünü kırpmayan bir bebek yapmışımdır 😅 48 günlük 😊
Meraras pamuksekerinannesii 5.22 yeni uyudu çok ağladı korktum artık bişey olacak diye Allahım sen koru 😞
pamuksekerinannesii Mustafayigitvebeytugannesi Cansel-zeyno Meraras Gamzeaslan00 nkizilates Bnm 2. Bebegim diger kızımda böyleydi ve biz uyumayan bebegi olan annelerle instagram wp grup kırmıstuk dertlesiyoduk paylasıyorduk egitim veriyorduk birbirimize moral oluyoduj geceleri😂 yeniden anne olduguma göre yeni annelerle bi grup kuralın mı 😍
Elfruya Benimki de 33 günlük kucakta uyuyor bıraktığım an zınk diye açıyor gözleri :/ ben zaten uykuyu unuttum
Gamzeaslan00 7 günlük geceden beridir emiyor kaenı aö gibi her koyduğumda ağlıyor daah uyumadık saat olmuş 5.27