hmrtlg Kızıma memeyi bıraktırmak istiyorum ama gece uykusuna geçmişimiz emerek oluyo. Memeyi bıraktıktan somra uykuya Geçişte zorlanır mıyım diye korkuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz. Emerek uyumanın yerine gece uykuya nasıl geçiyorsunuz
Melike_duru hmrtlg ayağımda salladım desteksiz uyutmaktı amacım ama olmadı sonra zamanla bıraktım hatta tamamiyle 4 yaşında bıraktık ayaktan sallanmayı. Uyku konusu çok can sıkıcı benim icin ya 5 yaşında hala düzelmedi
hmrtlg benkosarim kızım şu anda 22 aylık. Emzipi de yenidoğan zamanı çok denedim ama almadı Bi türlü 🤦🏻♀️
hmrtlg Melike_duru ara ara ayağımda sallıyorum ama genel olarak hep emerek uykuya geçti. Zaten uykuya geçerken Bi rutinimiz var. Gece emzirmesini de yakın zamanda bitirdik. rutinden emzirmeyi çıkarıp yerine Bi şey bulabilir miyim diye düşünüyorum. Memeye biraz fazla düşkün çünkü.
Melike_duru hmrtlg ben biberona alıştırdım o zaman meyveli süt yapıyordum zor alıştı ama biberona ayağımda sallarken bir yandan da onu içiriyordum
Sonbahar01 hmrtlg gece beslenmesini nasıl kestiniz. 9 aylık gerçekten bunaldım memeye çok düşkün gece yarım saatde 1 uyanıyor
hmrtlg Sonbahar01 imstagramdaki annelerin deneyimlerine baktım. Tabi ki herkesin farklı deneyimi var ama ben kendi uygulayabaileceğim ve bana mantıklı gelen @Wondermommys ve @birlikteanneyiz hesaplarına bakarak onların yöntemleriyle bıraktım. Ama biz bıraktığınızda kızım 17 aylıktı. Aynı şekilde siz de olur mu bilmiyorum. Ama gerçekten çocuklar konuştuğumuz zaman ve biz kararlı olduğumuzu gösterdikten sonra anlıyolar her şeyi. Bir de zaten uykusuz kalıyoruz diye ramazanın içinde bıraktım ben. İlk Bi kaç gün zor oldu ama aştık çok şükür