egeveannesi1 Kızlar oğlumun doğum günü yaklaşıyor siz hangi konsepti yaptınız fikrinizi istiyorum değişik şeyler yapmak istiyorum ben😊
Kuzeymomss egeveannesi1 aklıma hiç masayı boşken çekmek gelmemişti 🤭 bizim de böyleydi 😊 yazımız fotoğraf çekilirken sürtünmekten çıkmıştı 😔
Mutsuz24 Duyguu17 balonları duvara nasıl sabitlediniz acaba bizim duvarda mı sorun var anlamadım yapışkanlı kroşe bile denedim bana mısın demedi en son çivi çaktık
Duyguu17 Mutsuz24 balon zincirine taktık balonları zinciri de duvara bant ile yapıştırdık sorun olmadı bizde kolay yapıştı ama
Asil_momm Ayy bizimde 1 ay sonra doğum günümüz var bende burda beklemede kalayım,😂 bende farklı ve güzel bir şeyler arayışındayım ama bakalım inşallah kafama göre bir konsept bulurum yada parçaları birleştirip kendim yaratırım
Asil_momm Harf yazan kutular var hani içine balon koyulan işte onlar çok güzel ve şık duruyor. Eğer konseptine uygun olursa masaya hasır örtü serip eteklerini hasır iple bağlayıp kurdela gibi birşey yapabilirsin çok güzel bir hava katıyor vede ultrason fotoğrafların varsa ve duruyorsa onlarla güzel bir albüm yada farklı bir şeyler yapabilirsin. İyiki doğdun yazısını masaya yapıştırıp arka plana yıldızlı stickerlar yapıştırıp asabilirsin foto çekilirken güzel durur ben şuanlık bunları düşündüm 😂😂
Sonsuz18 Asil_momm asla yapışmadı duvarımız inat çıktı yapışkanlı kroşe bile denedim bana mısın demedi en son çivi çaktım 🤣🤣