fatma_erva Kahvaltı öğlen akşam neler yapacaksınız bana da fikir olsun bebeğim kabız olduğu için aklıma yapacak hicbirsey gelmiyor ya bari sizlerden fikir alayım biraz aklımda olsun ki sabah düşünmeden hemen yapivereyim:)
Ysgl26 fatma_erva kahvaltıda krep yiycez sabah ailecek . Öğlene de mercimek çorbası düşündüm akşam sabit zaten meyveli yoğurr
kayraninannesiiii fatma_erva sabah pekmezli pankek yapmayı düşünüyorum yanına da meyve ceviz,lor veya labne olabilir. Öğlene bugünden kalan bal kabaklı sebzeli ruseymli corbamiz var yanına yoğurt koyucam. Akşam için fikrim yok bende burda durayım ☺️
Asym33 fatma_erva Klasik kahvalti yulaf unlu pankek yapacağım öglen semizotu kavurcam yoğurtla beraber yedircem akşam yemeğini düşünmedim 😀
Haydinn fatma_erva kaç aylık ah bu kabızlık 23 aylık kızım sabah kahvaltı etmez emiyor ederse de patates kızartması salatalık falan öğlen semizotu çorbası yapıcam yer inşallah 😂 ara öğün yoğurt akşam fırında kanat salata
fatma_erva Haydinn 23 aylık 21 gün sonra 2 yaşında olucak ama bu kabizliktan Bi kurtulamadik kabiz olunca da çocuğa ne yapcagimi bulamıyorum ya
Haydinn fatma_erva benim kızım da 5 aydır çekiyoruz gitmediğim doktor kalmadı lifli besleyin diyor ama yemiyor hiç bişi sabah aç karnına zeytinyağı veriyorum tatlı kaşığı birde probiyotik kullanıyoruz biraz iyi geliyor
Seymaemre-asya34 fatma_erva kayısı oluyr gün kurusu diye gecyr ondan yedirin büyükse verin eline yesin lavaboya ciakrtyr hemen