Sonsuz32 Merveahmettoprak kızımı 1bucuk aylık Ken başladım ayakta sallamaya gaz problemiz olduğu için halende sallıyorum 18 aylık alisti ayakta sallamaya sallamasam kıyamet kopartiyo aslında ayakta sallamak iyi değilmiş
Bebekcercinli23 Merveahmettoprak bende sallıyorum ama asla sevmiyo ayakta sallanmayi kıyameti koparıyo bende kucağımda piş pişleyerek uyutuyorum🙄
Emmosch 1 aylıkken başladım bende,kucakta uyuyordu,çok zor oluyordu benim için,yavaşça ayağıma koyup sarsmadan hafif hafif sallayarak uyuttum,şimdi 7,5 aylık
Mrvsmt2502 Merveahmettoprak sırtına pat pat yaparak uyutmaya deneyin tavsiyem. Sallamk gittikçe zorlaşacak çünkü
Merveahmettoprak Saretiryaki sallıyorum uyuyor ama aldığım yerine koyduğum an uyanıyor benimkide memede uyuyor
Mrvsmt2502 Saretiryaki pes etmeyin bi süre sonra alışır şuan zaten uykusuz kalıyorsunuz biraz sabredin. Bi süre sonra sallama süreleride uzayacak emme de. Siz yine yatamayacaksınız. O yüzden şimdiden alıştırmalar fayda var
Mom0008 Merveahmettoprak doğduğu günden beri sallanıyordu 2 bucuk yaşında uyku eğitimiyle bıraktık şükür durmayan bir bebekti şansım kalmamıştı eğer sakinse bebeğiniz saklanamayan eğer sallıyorsanız yol yakınken kesin benm bacaklarımda hep damar çatlamaları oldu asla ayağımdan inmiyordu
Bebekcercinli23 dg1ozge sonrasında sevmediğini ve kucağımda pişpişleyerek uyuttugumu söylemiştim ama .kollarım daha çok agriyo belki ayakta sallanmaya alışır diye deniyorum ama olmuyo alışmadi sevmedi de