rumeysa_2323 Kızımın kulağını ne zmn deldirebilirim ne zmn doğru zaman siz kaç aylıkken veya kaç yaşında deldirdiniz?
Hmyra06 rumeysa_2323 9 aylıkken deldirmiştik bir sorun yaşamadık ama bazı yerler 2 yaş altını delmiyorlar bizde sora sora bulduk
Melike_duru rumeysa_2323 bana o kadar saçma geliyor ki ufakken deldirince. Yani küpe olsa ne olmasa ne benim kızım büyüdü 3 buçuk yaşındayken kendi istedi arkadaşlarından görüp kayınvalidemde doğum günü hediyesi aldı öyle deldirdik. Hele aylık çocuklara yani ne gerek var
Sonsuz32 rumeysa_2323 hayır biz hiç bir sorun yaşamadık ama delirdikten sora zaten bir sorun yasarinirsa diye krem vermişlerdi bize ama biz hiç bir sorun yasamadik
rabiamirze 5 aylık olduk dün bikaç eczaneye sordum yok diyorlar nerede deliniyor acaba eczanelerde delinmiyor mu tam heveslendim bi cesaret cıktım hiç biri delmedi 🥲
Havvabukre Sonsuz32 olduğunuz yerde sağlık kabini varsa orda deliyorlar eczaneler yapmıyor çünkü iki kızım var 1,5 yaş var aralarında ikisinin kulağını sağlık kabininde deldirdim hiç bir eczane delmedi. Ayrıca ikisinide 7 aylıkken deldirdim
rabiamirze rumeysa_2323 yani kulak delmiyorlar sanırım delmiyoruz dediler sanırım heryer yapmıyor yapan eczane bulursam bende deldiricem inşallah cok araştırdım kücükken bicok kişi deldirmiş ve daha kolay oluyormuş anladıkları zaman daha zor oluyor bi sorun yaşayanada rastlamadım inşallah bizde sorun yaşamayız 🥰
rumeysa_2323 Melike_duru benimde küçükken annem kendisi isterse deldiririz demiş sonra bn büyüyünce hep korktum delirmeye içimde kaldı çok özenirdim sonra da kapandım daha gerek duymadım kızımda benim gibi korkarsa içinde kalırsa dıe deldirmek istiyorum ama ne kadarlıkkenn dek dirilir bilemiyorum
0000Bahar Yaa bende istiyorum deldirmek ama küçükken delince de kulak deliği aşağıda kalıyormuş bilmem bişiler demişlerdi
Hobbalayarim Bende çok istedim de işte agrirsa sıkıntı felan dediler bıraktım. Benimde kızım erkeğe benziyor biraz kıza benzer diye heves etmiştim.
Melike_duru rumeysa_2323 valla benimde ufakken deldirmişler sonra kapanmış lise zamanları hevesle 3 tane daha deldirdim burnumu falan da deldirdim. Yani öyle büyük bir acı yok bide şimdi ki gençler bir taneyle kalmıyorlar o yüzden ben hiç dert etmemiştim ama sağlıklı olan da. 4 yaş sonrası diyor doktorlar
0000Bahar rumeysa_2323 yani bitane eczanedeki kız söylemişti delik ortada kalmıyormuş asağı doğru uçta kalıyormuş sonra yamuk deldiniz vs şeyler diyolarmış yani bende bilemedim