Hasret35 Hanımlar gögüs küçültme ameliyatı olan varmı nasıl bi yol izleniyo iyleşme süresi nasıl ben 1 ay sonraya gün aldım ama biraz korkuyorum merak ediyorum
UysalSum Hasret35 emzirme bittikten ne kadar süre geçti ve nerde olacak ameliyat fiyat vs bilgisi verir misiniz?
Benimdunyamm Hasret35 emzirme bittikten ne kadar sonra yapılıyor benim kuzenim oldu ama onun çocukları büyük çok memnun ve gerçekten de çok güzel küçük hoş duruyor önceden aşırı büyüktü bende yaptıracam siz ne kadara anlastiniz fiyat
chessecake Hasret35 emzirdikten sonra iflah olmuyor mu bi daha hep mi sarkık oluyor büyüyünce vay lele😂😂 105b takıyorum göğüs uçlarım dizime inecek az kaldı
tarantino Hasret35 emzirmenin üstünden en az 9 ay geçmesi gerekiyor. Doktprunuzu çok iyi seçin fiyatı uygun diye gitmryin . Ameliyatı kolay sadece çıkınca 2-3 saat bir ağrı oluyor sonrası çok kolay
Benimdunyamm Hasret35 bende devlette yaptırırım büyük ihtimalle direk estetik bölümüne mi gidiyorsunuz nasıl yol izlediniz acaba kaç bedeni ücretsiz yapıyor benimki 105b omuzlarım ağrıyor artık
UysalSum Hasret35 + ben de emzime dönemimin bitmesini bekliyorum fakat bebeğim henüz 4,5 aylık ve uzun süre kucağına alamazsjn dediler bana. Mecbur büyümesini bekleyecğiz 😬
Hasret35 Benimdunyamm benim araştırma hastanesinde olucak ücretsiz 20 aylık bebeğim var o beni biraz tedirgin ediyor
Hasret35 Benimdunyamm evet estetik bölümüne gittim boyundan gögüsü ölçüyorlar 29 30cm çıkarsa devlet karşılıyor benim 29 cm çıktı devlet karşılıyor dendi bi alet varmış istersen saatlik kiralnıyo saati 15 bin dedş yoktur yok dedim normal olsun sarkıklığı gitsin küçülsün yeter dedm tamam dediler
Benimdunyamm Hasret35 bakacak biri varsa sıkıntı olmaz bence benim kızım da biraz benim üstümden dussun olacam çünkü şuan bana çok düşkün beni istiyor ve kucağıma alamam bence belli süre kuzenim diyordu ben belli süre salata bile dograyamdim diye
Hasret35 Benimdunyamm ayy valla bilmiyorum ama bence doktor parayı kendine istedi yoksaben girmem falan dedi annem var ama işte kaç gün sürer onu bi bilsem iyileşme süresi normale dönüş en azından kendi işimi kendim yapmam
Dertliana Hasret35 Merhaba, benim de doğum sonrası müthiş sarktı. Büyüklüğünden memnunum ama sarkma olarak rahatsızım. Şimdi sizin dediğiniz gibi boyundan göğüse kadar 30cm çıktı. Devletin karşılaması için yeterli mi yani?
Hasret35 Dertliana evet benimki yetti bide boynum ağrıyo sırtım ağrıyor pişiyo gögüs aradı altı dedim ultrasona yolladılar çekildim tamam dedi doktor