eedu SelcanAyaz bizede öyle dediler tokide varmış ama eskiymiş ısınma sorunu oluyormuş lojman full doluymuş siz üzümlüye isteyerekmi gittiniz
Winky eedu Erzincan yız küçük ama güzel sakin çok fazla aktivite yok maalesef sadece piknik alanları var bir tame avm bir tane devlet bir tane de özel hastanesi var 1 senedir buradayız bizde hayırlı olsun
Winky SelcanAyaz maalesef uçmuş durumda kiralar 1 sene olsu ilk geldiğimizde 1000 di şimdi 3500 veriyoruz çıkacak olsak kat ve kat üstünü isterler insanlar saçma bi şekilde devamlı arttırıyor
Muhammedinannesi2424 eedu İlçelerden sadece üzümlüyu biliyorum orada evimiz var orasıd merkez gibi herseyi var. Yinede umarim merkeze cikar merkezde yaşamak daha kolay tabi
SelcanAyaz Muhammedinannesi2424 merhaba benim tayinim üzümlü ye çıktı fakat asla kiralık ev bulamıyoruz yada satılık çevrenizde var mı acaba
Muhammedinannesi2424 SelcanAyaz Merhaba hayırlı olsun. Etrafımda kiralık veya satılık ev yok malesef. Benim evimin bulunduğu yer hep yerleşik düzen bahçeli olduğu icin Tokiler var jandarmanin karşısında belki oralarda bulunur.