Sevoinci Ezgi-123 nedense duygulandım okurken gözyaşım ucunda kaldı,kucağımda uyuttum zar zor bide böyle okuyunca 🥲
Burcin-2202 CmreKSidar yarım kundak deneyin , çok ince müslin bezler var onlarla deneyin . İşe yarayabilir . Bizde 26 günlüğüz ama benim kzımda aşırı sıçrıyor, tam dalacak, sıçrıyor ve bi kerede uyanıyor, bağıra bağıra ağlıyor. 😊 Allah yardımcınız olsun 🫶
delirmeceler CmreKSidar allah tğm sendromlu bebeleri olan annelere sabır ve akıl sağlığı versin ben sınırdayım çünkü
terazikadini CmreKSidar uykuya direndiğinde ya slinge koyuyorum ya da kundak yapıyorum en fazla 30 dk deniyorum ikisinde de şansımı ama alıştı artık direnmiyor tak diye gidiyor
Nazli445 CmreKSidar ben kendi yontemimi kullaniyorum nasil drrdiniz ggunduzleri disari cikarib gezdiriyorum kucakda uyuyor eve uyuyunca getirib yatagina koyuyorum gece ise saat11bekliyorum onu guzelce yikiyorum yikadikdan donra kucuk dokunuslarls ince kncd masaj yagla) sonra beliyorum yemeyini verib uyutuyorum qazini cikarib sakin muzik koewub sonra ya yanina uzsnib birlikde uyuyor bdnjmle uyuyub yerind koyuyorum yads oyle istemede kucakda uyutub yerind koyuyorum dutmsdsn 56 saaat uudugunu soyluyorum
nurselyksl1 Arkadaşlar atak sanıpta nazarı olanlarda olabılır. Bir okutun okuyun isterseniz. Cocuga sıkıntı verıyor olabılır. Nazar sıkıntı ıhmal etmeyın.
HilalSerdaroglu CmreKSidar her gün bir ılık banyo, banyo sonrası hemen emzirme, uyku.. en azından bir uykusunu güzel uyuyarak dinleniyor.. sizinde bebeğimizle duşta ılık suda olmanızı tavsiye ederim ten tene temas çok iyi geliyor, sling sevmesi sizin kokunuzu alıp güvende hissetmesi 🥹 ne yapsınlar bu dünyaya alışmak çok zor
Guli1504 CmreKSidar bizim de 3 aylık kalça ultrasonunda tespit edildi 2 ay olacak palvik bandaj takıyoruz çift bezle düzelmez direk bandaj takalım dedi doktorumuz