findikbrnlu0_ Kızlar bebişim 6. Ayına yeni girdi atak falan varmı bu ay çünkü 1 haftadır geceleri anlamsızca kalkıyor ne emiyor ne mama yiyor öylesine kalkıyor gözleri kapalı ağlıyor🙄
Gokceninannesi35 findikbrnlu0_ diş ağrısı olabilir. Bizim de 6 ay 1 günlük. Geçen hafta diş çıkardı. Diş çıkmadan 2 3 gün önce hep kalkardı. Hatta dişin çıktıgı gece 1 2 saatte bir kalkıyordu.
Papatya14 findikbrnlu0_ bizde aynı 6 ay 15 günlük yarım saate bı gözü kapalı agliyo ac ama emmiyo direniyo valla çok yoruldum bu ara
yamans findikbrnlu0_ aynıı ya 6 aylık ve sabah 5te ağlama seansımız var gözünü de açmıyor neden neden diye sorguluyorum😂
Sonundabende12 Gokceninannesi35 ateş vs oldumu benimkide 5 ay 23 günlük bi kac gündür çok huzursuz hep ağlıyor Ali hep ağzında gecede çok kalkıyor
AsminLina0411 Bizimde öyle 7 aylık olcaz diş çıkardık alt dişleri hala geceleri yarım saatte bir saatte uyanıp ağlıyor emmiyor uykusu açılıyor ağlamaktan :(((
findikbrnlu0_ AsminLina0411 aynı vallahi geri uykuya döndürmek zor oluyr demek ki dişten yapıyor benimkide
Gokceninannesi35 findikbrnlu0_ 😂bizimki elini sokabildiği kadar sokuyor. Sonra da öksürüyordu. Kendini boğacak diye korkuyordum. 😂
Sonundabende12 Sonundabende12 birde nasıl anlarım diş olduğunu alt damağına bakıyorum bişey görmüyorum da
AsminLina0411 Sonundabende12 hafif kabarır hafif beyazımsı nokta halinde gözüküyor ilk başta ama öncesinden bir ay ağrı oluyor:(
Gokceninannesi35 Sonundabende12 ben ağrılarını azaltmak için karanfil zeytinyağı kürü yapmıştım evde onu sürüyordum rahalatıyordu. Bir de havuçu soyup veriyordum eline soğuk soğuk. İyi geliyordu soğuk