-Eraymoms- Peelingi var kabuk gibi soyuyor deriyi merak ettim nasıl,kullandınız mı alınır mı sizce? 💓
Kadifemsii -Eraymoms- antifenomen sayfasına bakarsanız sevinirim . Alınır mı hiç bu fenomenlerin çıkardığı veya tanıttığı ürünler
sezer2022 -Eraymoms- geçen bende Tayyar öz için post açtım önce bi linçlendim 😂😂 sonra tavsiye edenler çıktı canım istersen profilime girip bak o posta Bu arada kadını çoğunluğun kötüleyip ama takip etmesi de ayrı bi garip 🙈🙈
-Eraymoms- Kadifemsii ya birşey dikkatimi çekti bide gecen gün hastayım dedi kadin oy kullanmaya gittiler o zamanda cok hastayım diyodu sonra baktım alışverişe çıkmış alışverişten sonra baya iyiydi yalan mi söylüyor acaba ben hasta olunca 1 hafta kendime gelemiyorum 😂
Twin_mom Haddim olmayarak söylüyorum. Sakın almayın, teendyoldaki yorumlar hep satın alınmış yorumlar. Ona vereceğiniz parayı daha bilindik markanın ürünlerine verin derim.
Kadifemsii Twin_mom kesinlikle zaten hiç samimi bulmuyordum inanmıyor ve takip etmiyordum bu sayfa ile asıl meselenin kaç para olduğunu anladım. Yazık yani
Twin_mom Kadifemsii bende hiç bir fenomeni takip etmiyorum. Bir ara ümranı takip ediyordum. Onunda gerçek yüzünü görünce takibi bıraktım.
Kadifemsii -Eraymoms- ben bu tayfanın doğru nedir bildiğinden hiç emin değilim 😂 ay lütfen şunları takip edip para kazandırmayın
Twin_mom -Eraymoms- verdikleri linklerden dünyaları kazanıyorlar. Villa sahipleri oldu hepsi. Bir de şey yok mu en müslüman onlar en masum onlar. Ama yalancıların önde gidenleri
Twin_mom -Eraymoms- doğum yaptığı hastanedekiler söylüyor. Oradan yaptığı paylaşımları çekmek için bile baya uğraşmışlar. Samimi ve anlık gibi duruyor paylaşımlar ama maalesef hepsi etkileşim için çekilmiş roller. Mesela nst ye bağlı sancı 20 gözüküyor sanki 70 şerde 80 şerde sancı çekiyor gibi bağırıyor
Twin_mom -Eraymoms- ah bilmediğiniz neler var daha. 😀 siz antifenomeni takip edin daha iyi anlarsınız gerçek yüzlerini