emhmen_u Kızlar kızımın dişleri sürekli kaşınıyor geceleri sürekli uyanıyor ağlıyor damakları kabardı sormak istediğim bu diş kaç günde patlar yerinden mesela sabah uyandığımda diş çıkmış olabilir mi 😪diş çıktıktan sonra bu huysuzluklar hemen geçecek mi?
Deletedmom113 emhmen_u hic belirli bir tarihi günü yok ne zaman isterse çıkıyor:( 4 ayda başladı kabarmaya ve bütün belirtiler 9 ayda patladı;(
Yenievliiiiii emhmen_u herkesin diş çıkarma süreci farklı oluyor. Benimde kızımın agzını suyu akıyordu dört aylıkken. Altı aya kadar aktı ama diş falan çıkmadı. Şuan dokuz aylık. Gecen hafta baktım ki dişi çıkmış. Hiç Bi huysuzlugu ateşi ishali falan olmadı.inş diğer dişleri de öyle çıkar
emhmen_u Deletedmom113 hadi ya o kadar uzun mu ama ben uykusuzluktan bayılmak üzereyim 8 aylık olduk inşallah hemen çıkar 😪😀
Deletedmom113 emhmen_u insallah insallah cnm valla enn enn zor şey heralde bizim 3 diş oldu 1 tane daha geliyor ama 1 haftadır uyku yok:(
Ahsenimm Bizde aynıyız 1 haftadır huysuzluk uykusuzluk ne ararsan var birisini patlattı şimdi 2. Geliyor kabarmış ama daha patlatamadı bi an önce çıksın ve eskiye dönsün istiyorum gece saat başı ağlayarak uyanıyoruz gündüz de huysuz kucaktan inmiyor