Dugita10 Çalışan ve 32. Haftada rapor alan anneler doğum yaptıktan sonra hastaneye rapor yazması gerektiğini söylediniz mi hastane kendi mi yazdı
Betulazraaa Dugita10 ben kendim doğum sonrası raporu alabilir miyim dedim verdiler kalan izin zaten oda
Defnesa Doğumdan sonra rapor verilmiyor doğum belgesi veriliyor onun birini nüfus için birini iş yeriniz için kullanabilirsiniz
Dugita10 Karanannesi bana yazmadı 1 ay sonra ben aradım sizin demeniz lazımdı artik yapamayız dediler
Karanannesi Dugita10 ben medipol de dogum yaptım tabırculugımda raporum verildi onlar hatırlatmalıydı
Defnesa Dugita10 hayır vermiyorlar yatacakmisiniz siz 8 hafta hastanede yatış yapılırsa yatış raporu verilir size slverilen doğum belgesi analık doğum sonrası raporu oluyor zaten rapor değil verilen normalde de durum bildirir raporu yanlış bilgi vermeyin
Dugita10 Karanannesi hatırlatmadılar üstüne bide beni oyalayıp durdular benim suçummuş gibi davrandılar
Defnesa Dugita10 sizde iş yerinize doğum belgesini verin kalan icret hesabınıza yatar eğer çıkış yapmadilarsa onay verirler hakkinizdan mahrum kalmayın
Dugita10 Defnesa hanımefendi yanlış bilgi vermiyorum benden 2 ay sonra doğum yapan arkadaşımın o şekilde raporu aynı hastanede doğum yaptık