Soybaa_family Kızlar mutfağım amerikan mutfak evim küçük biz evlenirken herşeyi acele ile aldık doğru düzgün bakamadık annemiz hastaydı çünkü şimdi ara taşı değişmek istiyorum sizce ne renk yada model olur
NariNariKiminYari Soybaa_family kesinlikle beyaz gri mermer desenli yapmalısın şuan çok kötü duruyor o fayans kalabalık duruyor
limonvari Soybaa_family beyaz kabartmali yaparsanız çok güzel olur. Fazla hareketli ve uyumsuz şuan dolaplarla☺️
Soybaa_family limonvari beyaz mermer desen düşünüyorum kapıyıda griye boyucam ama eşim ara fayansı mavi desenli istiyo bence onun dediği olmaz
limonvari Soybaa_family ara taş beyaz kapı gri olursa çok daha fresh olur mutfak ☺️ iç mimarim. Mavi olursa çok gölgeler.
Pateteslimanti Bence beyaz desenlilere bakın mutfak için beyaz rengi daha çok yakıştırıyorum daha ferah oluyor
Soybaa_family NariNariKiminYari dimi benimde hiç içime sinmedi bu hali karışık bende beyaz mermer desen de hemfikir oldum
NariNariKiminYari Soybaa_family benim eski evimde amerikan mutfaktı ara fayansların beyaz olursa daha ferah daha temiz toplu duruyor senin tezgahında gri çok güzel olur 😻
Soybaa_family Amerikan mutfak dedimya diğer tarafıda böyle koltukları sattım 2li bej koltuk alıcam bu tarafa duvarlarıda çok açık mavi tonuna boyayayım diyorum
limonvari Soybaa_family mavi değil de, jazz grey, marjinal gri gibi renklere boyayabilirsiniz. Bunlar açık ton gri renkler☺️ hatta evimden görsel atayım size benim de gri duvarlarım.
limonvari Soybaa_family anlıyorum tabi herkesin zevki farklı🌸☺️ bilemedim ki. ben böyle fresh, Pinterest tarzı evler beğendiğim için desenli model hiç kafamda yok. Bir bakın isterseniz siz Google’dan görsel.