kızlar bebeğimin cildinde küçük kızarıklıklar oldu isilik diyorlar basına gelen varmı?napabilirm
eralp ben pudra ile atlattım canım sürme falan diyenler oldu ama ne yapayım eskiden öyle geçiriyorlardı zararlıymış aslında ama ben yavrumun isiliklerinden öyle kurtuldum sen bilirsin daha bir çok örnek verenler olur onları da görmek lazım
eralp benim oğlumda da çıktı sıcaktan hep
eralp ben uzun kollu giydirdiğimde yüzünde özelikle oluyor ama inçe kısa şeyler giydirdiğimde hemen geçiyor kendiliğinden
eralp Bebeğinizi her gün yıkıyormusunuz
eralp isiliğe en kolay ve net çözüm arko krem canım.İnan hemen toparlıyor kim denediyse hepsinde işe yaradı tavsiye ederim
Firdevs yüzüne de sürdünüz mü?
Firdevs bende anne sütü sürdüm canm doktora götrdm isilikte olabilir anne sütü alerjiside dedi çok üzülyorm 3 gündür öyle
mosimosi yüzünü Gülsuyu ile siliyorum canım hep ama boynuna pudra dökerken çenesine falan da geliyor tabi incelemiyorum çok
Esraabrklu peki geçtimi kaç gün kaldı yüzünü öyle gördkçe üzülyorm
Bende hep pudra kullanıyorum iyi de geliyor bence
EmineGneDemir kısa kollu giydirsem mi dıorm 19 günlük üşürmü die tedirgin oluyorm bu sefer
Firdevs iyi geliyorsa denenebilir aslında. Benimkinde de aynı sorun var. Doktora bir sorayım bakalım ne diyecek.
mosimosi doktorlar genelde pudrayı sürme ter bezlerini tıkıyor diyorlar ama annem yeğenlerimde çok kullanmış bir iki seferden birşey olmaz dedim sürdüm işe yaradı açıkcası 🤗
eralp gözünde çapak olmuştu anne sütünü ona sürdüm sadece işe yaradı şu büyükler biliyor gerçekten bazı şeyleri 🙈
eralp bizde bugün 20 günlük olduk bi kaç gündür kısa kollu giydirip inçe battananiyeye sarıyorum rahat ediyor bide erkek çocuk sıcağı çok sevmez diyorlar
[bilinmeyen] onuda bi deniyeym canm isilikte olabilirmis anne sütü alerjisde
Yenianne benim kızımda da vardı kollarında yüzünde vücudunda uzun süre geçmedi doktor bepanthol ve travazol krem verdi travazol krem 1 sürmede geçirdi ama kızım 2 aylık daha küçüklerde kullanılabiliyor mu bilmiyorum doktorunuza bi danışın sakıncası yoksa tavsiye ederim travazolu
Yenianne
Yenianne yıkıyorum göbek bağı düşene kadar yıkamadım düştükten sınra hergün yıkıyorum
Ter bezleri tıkandığı için isilik oluyo zaten bebek yağıda dahil hiç bişey kullanmayın sade suyla temizleyin cildi kurursa corasatin kullanın hergün yıkayın ama hergün köpürtmeyin yukarda karbonat demişler asla
tugbaemir bugun doktor hiçbirsey yapma hergün yıka dedi
Duyguu Benim bebegimde yok yanlış olmus sanırım
EmineGneDemir bugun doktor sıcak gydrmeyn kısa kolluya gecebilirsn dedi bebekler cok sıcak giydirmek iyi değilmiş
Zuzu bebegn 19 günlük korkuyorm birşey kullanmaya ama baktıkcada üzülyorum