Busraaa_ Kızlar merhaba oğlum 1 aylık ama bezine kaka yaptığı zaman feryat figan ağlıyor değiştirmem için değiştirirken de asla sakinleşmiyor ve çok ağlıyor yeni doğan bebeği olan anneler sizde de durum böyle mi
Merve0227 Busraaa_ normaldir canım rahatsızlık veriyordur kirlilik dokunulması falan 🌸 Bi yakınımın bebeğide böyleydi değişince sakinlerdi İki bebişim oldu ikiside böyle değil valla bıraksam afedersin bokuyla bile uyurlar o derece 🤣
Yavrum_veben2 Busraaa_ benim oğlumda üç ay dolmak üzere aynı çok nadir durur onun dışında sanırsın etini koparıyorlar bez değişiminde 😫😂
Firuzende Busraaa_ benim de bebeğim ilk doğduğunda öyleydi fön makinası açar koyardım yanımıza susardı hemen rahat rahat değişirdim 😊
Busraaa_ Merve0227 sanki böyle canı acıyormuş gibi gözünden yaş geliyor ağlarken günde 15 20 bez değiştirdiğimi biliyorum azıcık bile değse değiştirmemi istiyor uykular da haram oluyor 😂 bokuyla uyuması bile güzel valla keşke benimki de uyusa az 🤣🤣
2delibirarayagelmemeliydi Busraaa_ zamanla alışır canım daha küçük rahatsız oluyordur benim kızımda öyleydi azcik ciş bile yapsa değiştir die agliyodu şimdi sabaha kadar yaosada uyanmiyo kaka haricinde
Busraaa_ 2delibirarayagelmemeliydi tahmini ne zaman düzeliyor peki her bez değiştirmemiz çok olaylı bizim çünkü 🤣🤣
2delibirarayagelmemeliydi Busraaa_ valla sonrada hareketleniyo bu seferde durmuyo gene zor oluyo sana kolay diyemem🤣 ama 4 5 aydan itibaren gece kaka yapmadığı sürece degistirmiyorum rahatsız olmuyor değiştirirsen uykusu bolunuyo
Busraaa_ 2delibirarayagelmemeliydi ooo daha çok zamanımız varmış 😂 bu zorlu yolda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🤣🤣
Busraaa_ Yavrum_veben2 gerçekten aynen böyle bazen canını mı acıtıyorum diye düşünüyorum bezden mi böyle yapıyor diyorum pişik kremini değiştirdim yok hala aynı hiç pişiği falan da yok ama feryat figan ağlıyor bağırıyor
Yavrum_veben2 Busraaa_ dayanacağız valla yapıcak birşey yok demekki oluyo çoğunda bende. Bizdemi bi anormallik var diye evham yaptım 😂
Busraaa_ Yavrum_veben2 ben de evham yaptım acaba bacağı falan acıyor da ondan mı yapıyor ya da başka bir şey mi var diye ama herkeste varsa benim de içim rahatladı 😂
Busraaa_ Firuzende beyaz gürültüyle uyutuyorum onunla değiştirmeyi deneyim bir de teşekkür ederim fikir için ☺️🌹
Berra_K Busraaa_ benimki de rahatsız oluyor ama değişirken hoşuna gidiyor en sevdiği şey de çıplak kalmak 😂 iki aylık