Aysegulgokturk Merhabalar ben ankarada boşanma avukatı sormak istiyorum bildiğiniz tanıdığınız önereceğiniz avukat var mı.? Bir de ücret bilgisi olanlar yazarsa ona göre ortalama bişeyler hazırlarım.
Ikizoglusannesi06 Aysegulgokturk o zaman dosya masrafları avukat vs tahmin ettiğinizden de fazla tutar adliyede çalışıyorum öncelikle anlaşmayı deneyin derim. Boşanma gerekçeniz vs yoksa bu ücret daha da artar avukat ne kadar çok uğraşacaksa o kadar çok ücret isteyecektir
Aysegulgokturk Ikizoglusannesi06 anlaşmalı denedim fakat yanaşmıyor ona. En azından bi başlangıç yapıp dilekçemi verip davayı başlatmak istiyorum. Sürece göre de avukata vereceğim davayu. Bi nevi danışmanlık oluyor galşba. Dilekçe yazdırmak ve süreçle ilgili bi kaç şey sormak istiyorum önce. Hemen avukata vermeyeceğim.
Ikizoglusannesi06 Aysegulgokturk bunun ücretini talep eden avukatlar bile var maalesef danışma ücreti olarak🤦🏻♀️ en iyisi siz adliyeye gidip baroyla görüşün ordaki avukatlara danışın
ENA Abim boşanma avukatlığı yapıyor. Şuan 20 bin civari, genelde daha altına bakmıyorlar demişti geçenlerde.