Selosh Merhaba arkadaşlar, bebeklerinizi nerede sünnet ettirdiniz? Memnun kaldığınız yerler var mı, hangi hastane? Süreç nasıldı🙄 bu arada istanbul avrupa yakasında alabilirim önerilerinizi
menek16 Selosh Bagcılar medicine ürolog Doç. Dr. Osman Akyüz sorunsuz bi sünnet sürecimiz oldu çok şükür hatta sünnetten sonra da kontrole gitme ihtiyacı hissetmedik fotograf gönderdim sadece :)
9090100 Selosh esenler güney hasteneside yaptırdık memnunda kaldık oglum 6 aylıktı bı zorun yasamadik ilk gün biraz zor geçti sadece çok şükür çabuk topladı
ebruk542 Avrasya has. Z.burnu kerim özakaya yaptırdım , bugün sünnette 2.günümüz herhangi bir sorun olmadı ins da olmaz. 5 aylık lokal anesteziyle yapıldı 10 dk civarı sürdü. Krem kullanıyorum suan 2 beden büyük bez takmamı söylediler o sekilde devam ediyoruz bakalım ins bisey olmaz
Selosh menek16 süper 🤩 teşekkür ederim, kaç günde iyileşiyor , bebeğim şu an 7. Ayına giricek ve temmuz ayında yaptırmayı düşünüyoruz ozamana kadar 8. Ayında olucak herhangi bir sıkıntı olmuyor dimi aylık konusunda
ebruk542 menek16 kac gün sonra kontrole gidiliyor acaba ? Bi de kaç günde max iyileşiyor bebisler bizim suan 2 gün oldu.
menek16 Selosh rica ederim 4 bucuk aylıkken yaptırdık biz ilk 1 saat agladı hastanedeydik zaten muhtemelen ilk çişini yapıyodu sonra gayet güzeldi terramycn diye bi krem verdi doktorumuz bezlerken sürdüm akşam bile gayet neşeli her zaman ki gibiydi 1 hafta sonra baya iyileşmiş gibi 1. hafta kontrol oluyodu normal de eger iyi durumdaysa bosa gelmeyin dedi kardeşim aracılıgıyla(o hastane de hemşire) fotograf göndermiştim ertesi gün dönüyodu bi sıkıntı olmamıştı yani söyleyeyim :)
menek16 ebruk542 1. hafta da kontrol demişti doktorumuz bi sıkıntı yoksa bosa gelmeyin fotograf gönderirsiniz dedi öyle yaptık 1. haftamızda çok iyi durumdaydı sünnetin ertesi günü yüzüstü falan dönüyodu sorun yaşamadık bir kez calpol verdik onun dısında her altını açtıgımda kremledim o kadar
ebruk542 menek16 peki bu pipi kısmında kızarıklıklar ne zaman geçiyor ? Bide benim ki dikisli normal dikisleri ne zaman düsüyor
menek16 ebruk542 net hatırlayamıyorum inanın ama çok sürmüyor dikişlerin düşmesini bile çok anlamıyosunuz 10. günde falan iyileşti diyebilirim