GunesSila Kızlar selam, sizinde bebişiniz mama içerken arada bpgulur gibi oluyor mu yani öksürüyor genzine kaçıyor sanırım ve korkuyorum da 😒😬 yaşayan var mı?
karelmomyy GunesSila bu gayet doğal bir durum ya hızlı içtiği yada biberon akış hızı fazla dlduğu içn oluyordur
Nrc-2 GunesSila kızım 2 yaşında ama ilk doğduğunda sürekli genzine kaçardı mama inanın mama saati geldiğinde benm tüylerim ürperirdi yine genzine kaçacak diye🤦🏻♀️ bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama 3 aydan sonra tamamen ortadan kalkıyor bu durum. Ben genzine kaçtığında hemen yüz üstü çevirir hafifçe sırtına vururdum bir de başı çok aşağıda kalmasın yedirirken🌸
alya00 Nrc-2 benim bebeğimde öyle. Besleme korkusu oluştu yanımda kim varsa biberonu ona veriyorum. Kaçıncı biberon değiştirişim belki biberondandır diye ama yok. Bir an önce düzelir inşallah. Günde 6 defa genzine kaçtığını bilirim. Dua ede ede besliyorum bebeğimi 🥺
GunesSila alya00 evet kesinlikle sana katılıyorum bende yanımda biri olmadan doyuramamaya başladım ya da tek olsam dualarla yediriyorum 😣😣😣
GunesSila alya00 biberon çektikçe akıtıyor mamayı çekmedikçe akmıyor Philips avent kullanıyorum ben biberonda
alya00 GunesSila bende avent kullanıyorum ama yine de kaçıyor başka pahalı marka biberon aldım onda da aynısı oldu
Alparslan5644 GunesSila benim bebeğimde doğduğunun ikinci günü hastanelik oldu. İlk gün sütüm gelmediği için şırıngayla vermek zorunda kalmıştık . Aşırı hızlı nefes alıp verişi üzerine hastaneye götürdük ve ciğerlerine mama kaçmış denildi başka ile sevk ettiler. 4 gün entübede kalıp toplam 10 gün yoğun bakımda yattı. O zamandan beridir bende korkuyla biberon veriyorum ya yine boğazına kaçarsa bişey olursa diye. Onun için Philips Avent biberon aldık kendi çektikçe geliyor.
Ajda05 Bende Avent kullanıyorum doğduğu günden bu güne 52 gün oldu onda da kaçırıyor tomytopple aldım onda da kaçırdı biraz da çekme ile alakalı sanırım ve gaz olmasının da etkisi olabilir
Bestiee GunesSila tommy,avent,lansinoh hepsini denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım. Lansinoh kullanıyorum ucu hoşuma gidiyor ama bu durum düzelmiyor hiç hir biberonda. Çok üzülüyorum.